Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Ηράκλειο: Το δεμένο λυκόσκυλο δάγκωσε δύο αδέρφια – Το πλησίασαν τη λάθος στιγμή!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το λυκόσκυλο ήταν δεμένο και τα δύο αδέρφια πλησίασαν να το ταϊσουν. Όπως λένε είναι φιλόζωοι και ήθελαν να κάνουν μια εξυπηρέτηση…

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την επίθεση σκύλου σε αγοράκι 1,5 έτους στο πάρκο του Γεωργιάδη στο Ηράκλειο, απρόσμενη επίθεση σε δύο άνδρες, που είναι αδέλφια, έκανε ένα λυκόσκυλο, σε περιοχή έξω από τον Κρουσσώνα. Ο 33χρονος και ο 25χρονος πήγαν χθες το πρωί να ταΐσουν στο εξοχικό σπίτι που διατηρούν στην περιοχή, τον σκύλο που τους είχε αφήσει πριν από δύο μήνες γνωστό τους πρόσωπο. Οι ίδιοι όπως λένε είναι φιλόζωοι και αποδέχθηκαν με προθυμία, να μείνει μερικές μέρες το ζώο, στο σπίτι.

Καθημερινά, ένα μέλος της οικογένειας πήγαινε στο εξοχικό, τάιζε και πότιζε το σκυλί, το οποίο ήταν δεμένο, χωρίς να έχουν δημιουργηθεί προβλήματα. Ωστόσο την περασμένη Κυριακή, κάτω από άγνωστες συνθήκες, το σκυλί εξαγριώθηκε και τους επιτέθηκε, τραυματίζοντας τον μικρότερο αδελφό στη γάμπα, και τον μεγαλύτερο στα δάχτυλα του αριστερού του χεριού.

Και οι δύο με την βοήθεια του πατέρα τους, πήγαν εσπευσμένα σε οικογενειακό γιατρό, ο οποίος έκανε 4-5 ράμματα στον καθένα, μιας και τα τραύματα ήτα βαθιά και ταυτόχρονα τους έδωσε φαρμακευτική αγωγή με αντιβίωση για να αποφευχθεί μόλυνση. «Έπιασα το σκυλί από το πίσω μέρος του λαιμού, όταν είδα ότι είχε χώσει τα δόντια του στον ένα γιο μου, στο χέρι ενώ πήγε να τον ταίσει και αμέσως έφυγε νευριασμένο και έκανε επίθεση στον δεύτερο γιο μου, στο πόδι. Τα παιδιά πονάνε πολύ στα σημεία τραυματισμού και εύχομαι να μην τους μείνουν σημάδια» αναφέρει ο πατέρας. Ωστόσο δεν θα δώσει συνέχεια στο θέμα, μόνο θα επιστρέψει το σκυλί στο ιδιοκτήτη του.

Πηγή: ekriti.gr
 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε