Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ηράκλειο: Του έκλεψε το αναπηρικό καροτσάκι και ζητούσε λύτρα για να το επιστρέψει!

Ηράκλειο: Του έκλεψε το αναπηρικό καροτσάκι και ζητούσε λύτρα για να το επιστρέψει!

Μια υπόθεση πρωτοφανής έφτασε στα γραφεία της ασφάλειας – Θρασύτατος ο δράστης, εκβίαζε τον ιδιοκτήτη που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα…

Πρωταγωνιστής της υπόθεσης ένας 29χρονος, που συνελήφθη αργά το βράδυ του Σαββάτου (25-08-2012) για εκβίαση, κλοπή και οπλοκατοχή. Ειδικότερα σύμφωνα με καταγγελία 29χρονου από την Χερσόνησο, ο δράστης αφού μπήκε στην αυλή του σπιτιού του, παραβιάζοντας την εξώπορτα, αφαίρεσε ένα αναπηρικό καροτσάκι αξίας περίπου 1.500 ευρώ, το οποίο χρησιμοποιούσε ο 29χρονος για τις μετακινήσεις του, καθώς αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

Στη συνεχεία ο δράστης ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με το θύμα και απαίτησε το χρηματικό ποσό των 175 ευρώ, προκειμένου το επιστρέψει στον ιδιοκτήτη του.

Σύμφωνα με το prismanews.gr, ο 29χρονος ιδιοκτήτης, κατήγγειλε το περιστατικό σε αστυνομικούς και καθορίστηκε συνάντηση μεταξύ του συλληφθέντα και του παθόντα στο λιμάνι της Χερσονήσου.

Κατά τη συνάντηση, ο συλληφθείς προσήλθε και παρέδωσε το αναπηρικό καροτσάκι στον 29χρονο, παραλαμβάνοντας ως αντάλλαγμα το χρηματικό ποσό των 175 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του κατά τον έλεγχο. Επίσης κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του συλληφθέντα και κατασχέθηκε, ένας πτυσσόμενος μεταλλικός σουγιάς συνολικού μήκους 17 εκατοστών…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ρέθυμνο: Πανικός σε παραλία – Τραυματισμός λουόμενου από τζετ σκι!

Ηλεία: Βασανισμός μετανάστη που σοκάρει-Τον έσερναν με το αυτοκίνητο για 1 χιλιόμετρο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε