Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Ηράκλειο:Αγωνία για την αδερφή της 18χρονης Ραφαέλας, που ”έσβησε” στην άσφαλτο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Πριν καλά καλά στεγνώσουν τα δάκρυα της οικογένειας της 18χρονης Ραφαέλας που την περασμένη Κυριακή έχασε την ζωή της στην άσφαλτο…

όταν το αυτοκίνητο που επέμβαινε καρφώθηκε σε δέντρο, η αγωνία έχει μεταφερθεί στην Ορθοπεδική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ηρακλείου εκεί όπου νοσηλεύεται η αδελφή της αδικοχαμένης κοπέλας.

Η 20χρονη μετά από το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε είναι καλά στην υγεία της με τους γιατρούς να της έχουν τοποθετήσει εσωτερικές λάμες στο ένα πόδι.

Όμως ένα άλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι αυτό της κάκωσης που ταλαιπωρεί την μέση της με τους συγγενείς της και τα αγαπημένα της πρόσωπα που είναι συνέχεια στο πλευρό της να απαλύνουν το πόνο της. Δεν είναι ακόμα ακριβές το πότε θα πάρει εξιτήριο όμως η κατάσταση του ποδιού της φαίνεται πως θα την ταλαιπωρήσει για αρκετό καιρό.

Από την άλλη, από του χάρου τα δόντια φαίνεται πως γλύτωσε η οδηγός του αυτοκινήτου και φίλη των κοριτσιών. Η νεαρή κοπέλα έχει σπάσει και τα δυο της πόδια και οι γιατροί της έχουν τοποθετήσει εξωτερικές λάμες. Σύμφωνα με  πληροφορίες του prismanews.gr, η κοπέλα αναμένεται να πάρει εξιτήριο αύριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τραγωδία που σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στη Χερσόνησο εξακολουθεί να αποτελεί αντικείμενο συζήτησης στην τοπική κοινωνία της Κρήτης. Καθημερινά δεκάδες πολίτες που βρίσκονται στο νοσοκομείο ζητούν να μάθουν νέα για την κατάσταση των δύο τραυματιών ενώ εκφράζουν την συμπαράσταση τους στην οικογένεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Συνεχής ενημέρωση για τις φωτιές σε Αχαϊα και Κρήτη

Κόρινθος:Απειλούσε να αυτοκτονήσει από τη γέφυρα του Ισθμού-Δείτε το βίντεο!

Ρέθυμνο:Νέα δίωξη στον γυμναστή-παιδεραστή για σκληρά βίντεο με ανήλικους!

Φθιώτιδα: Το πάρτυ συνεχίζεται – ”Έκανε δώρο στον εαυτό του, 30.000€”

Χανιά: Περπατούσε και ”πάγωσε” όταν κοίταξε τυχαία στη θάλασσα!

Αχαϊα: Η ανοιχτή ακρόαση, ”πρόδωσε” το ροζ μυστικό του μοναχού!

Φθιώτιδα: Ο κλέφτης άνοιξε διάλογο με τους γείτονες – Δείτε φωτό!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε