Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ηράκλειο:Άρχισαν τα αντίποινα για το μακελειό -Έσφαξαν τα αρνιά του δολοφόνου!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Εκρηκτικό το κλίμα στον Προφήτη Ηλία – Σε εξέλιξη η απολογία του 52χρονου κρεοπώλη – Υπό άκρα μυστικότητα η μεταφορά του (δείτε φωτό)…

Λίγα 24ωρα μετά τη διπλή αιματοχυσία στον Προφήτη Ηλία και ενώ τα πνεύματα παραμένουν οξυμένα, άγνωστοι έσφαξαν τα αρνιά του 52χρονου κρεοπώλη και δράστη του διπλού φονικού. Σύμφωνα με την καταγγελία, άγνωστοι παραβίασαν την πόρτα της περίφραξης του στάβλου του 52χρονου, στη θέση Βιτσίλα του δημοτικού διαμερίσματος Προφήτη Ηλία και έσφαξαν με μαχαίρι τέσσερα πρόβατα.
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Εν τω μεταξύ, υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας οδηγήθηκε στο αστυνομικό μέγαρο για να απολογηθεί λίγο πριν τις 11.00, ο 52χρονος δράστης της δολοφονίας του 34χρονου Πρίαμου Ξυδάκη. Η απολογία επρόκειτο να γίνει χθες (28-06-2012), ωστόσο, εξαιτίας της πολυσέλιδης δικογραφίας οι συνήγοροί του ζήτησαν νέα προθεσμία, προκειμένου να ενημερωθούν για την υπόθεση.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, μπροστά στο φόβο επεισοδίων εκ μέρους των οικογενειών Ξυδάκη και Σταυρουλάκη (της οικογένειας του 64χρονου που χτυπήθηκε από σφαίρα που εξοστρακίστηκε), δεν ανακοινώθηκε ο τόπος και ο χρόνος της απολογίας του 52χρονου, ενώ το σίγουρο είναι ότι αυτό δε θα γίνει στο Ηράκλειο, για λόγους ασφαλείας.

”Να μην τολμήσουν να επιστρέψουν γιατί θα την πληρώσουν και τα μωρά κοπέλια” λένε οι πιο θερμόαιμοι που στο πρόσωπο της συγκεκριμένης οικογένειας βλέπουν τους αίτιους για τα δεινά που βρήκαν το χωριό τους. “Κανείς τους δεν έχει θέση στο χωριό” λένε με νόημα συγγενείς των δύο μαυροφορεμένων οικογενειών. Άλλοι πάλι, οι πιο ψύχραιμοι, βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά και παίρνουν αποστάσεις…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Κρήτη:Ένα ”έργο τέχνης” που κόβει την ανάσα στο λιμάνι-Δείτε φωτό!

Εύβοια:Έφτασε στην πηγή αλλά… δεν ήπιε ”νερό” -Δείτε το βίντεο!

Αγρίνιο:Και που να σφίξουν οι ζέστες-Οδηγούσε με αδαμιαία περιβολή!

Τρίκαλα: Αβοήθητη και μόνη, κυκλοφορεί στους σκοτεινούς δρόμους του Ζάρκου!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε