Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ηράκλειο:Για να μπουν στο σπίτι σκαρφάλωσαν πάνω από το αυτοκίνητο!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Άνευ προηγουμένου ήταν το περιστατικό που βίωσε μία μητέρα με το, λίγων μηνών, μωρό της, όταν πηγαίνοντας να μπει στο σπίτι της, αντίκρισε το αυτοκίνητο… του βασιλιά των ασυνείδητων οδηγών!

Ο οδηγός του αυτοκινήτου στη φωτογραφία δε δίστασε να σταθμεύσει το αυτοκίνητό του, επί της οδού Ευρώπης, μπροστά στην πόρτα του σπιτιού της γυναίκας, και μάλιστα μην αφήνοντας ούτε μισό μέτρο χώρο, για να μπορέσει η μητέρα και το μωρό της να μπουν … στο ίδιο τους το σπίτι! Τραγική ειρωνεία; Λίγα μέτρα μακριά λειτουργούν δύο πάρκινγκ αυτοκινήτων!

Για το άνευ προηγουμένου … και αναισθησίας περιστατικό, παρενέβη προσωπικά ο δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης που μαζί με το συνεργάτη του, Μιχάλη Παπαδογιαννάκη βρίσκονταν λίγα μέτρα παρακάτω. Η μητέρα είδε το δήμαρχο και τον κάλεσε να δει την κατάσταση. Ο δήμαρχος αντίκρισε ιδίοις όμμασι την αποκλεισμένη είσοδο από το αυτοκίνητο του οδηγού που “βόλεψε” το όχημά του, χωρίς να σκεφτεί … ότι ενοχλεί!

Ο συνεργάτης του δημάρχου βοήθησε τη γυναίκα να σκαρφαλώσει πάνω από το αυτοκίνητο και να μπει στο σπίτι, ενώ αμέσως μετά της “πέρασαν” το μωρό πάνω από το αυτοκίνητο!

Αμέσως ειδοποιήθηκε η δημοτική αστυνομία που έφτασε στο σημείο και αφαίρεσε τις πινακίδες του οχήματος. Μέσω των πινακίδων επιδιώχθηκε να εντοπιστεί ο κάτοχος του οχήματος, κάτι που κατέστη αδύνατο. Ειδοποιήθηκε και ο γερανός για να απομακρύνει το όχημα, όμως για κακή τύχη των “εγκλωβισμένων” λόγω των στενών δρόμων δεν κατάφερε ποτέ να φτάσει στην οδό Ευρώπης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε