Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Ηράκλειο:Μανιασμένη επίθεση κουκουλοφόρων σε μετανάστες-Φόβος από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη της Κρήτης παρακολουθεί τον κύκλο της βίας και του αίματος να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα…

Η νέα δολοφονική απόπειρα που καταγράφηκε χθες (22-08-2012) στο Ηράκλειο, με την άγρια επίθεση μιας ομάδας κουκουλοφόρων εναντίον δύο μεταναστών σε έναν από τους πλέον πολυσύχναστους δρόμους της πόλης, ήρθε να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των επιθέσεων και των ξυλοδαρμών αλλοδαπών που σημειώνονται το τελευταίο διάστημα στο νησί.

Η ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας σε όλα τα επίπεδα, η έντονη παραβατικότητα με πρωταγωνιστές -πολλές φορές- αλλοδαπούς αλλά και το κλίμα του ρατσισμού και της ξενοφοβίας που γιγαντώνεται στους κόλπους της ελληνικής κοινωνίας και συντηρείται από συγκεκριμένους ιδεολογικούς και πολιτικούς χώρους, δημιουργεί ένα εκρηκτικό κλίμα που τείνει να ξεφύγει από κάθε έλεγχο. 

Μαχαιρώματα, επιθέσεις και ξυλοδαρμοί καταγράφονται σχεδόν σε ημερήσια διάταξη στα μεγάλα αστικά κέντρα της Κρήτης γεμίζοντας τα αστυνομικά δελτία, ενώ αν αναλογιστεί κανείς τις αμέτρητες περιπτώσεις που δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας καθώς δεν υπάρχουν καταγγελίες από τους παράνομους μετανάστες υπό τον φόβο της απέλασης, τότε μπορεί να αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος που αγγίζει τα όρια της ωρολογιακής βόμβας στα θεμέλια μας κοινωνίας που ποτέ στο παρελθόν δεν είχε δείξει αντίστοιχα σημάδια.

Η επίθεση κουκουλοφόρων στο Ηράκλειο

Μια ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε αργά χθες το βράδυ σε δύο αλλοδαπούς στην οδό Δαιδάλου και με πρωτοφανή αγριότητα τους ξυλοκόπησαν και τράπηκαν σε φυγή. Έντρομοι οι περαστικοί είδαν τους κουκουλοφόρους να σταματούν μπροστά από δύο πλανόδιους πωλητές και να τους επιτίθενται με μανία.

Σύμφωνα με το prismanews.gr, για μερικά λεπτά στην περιοχή επικράτησε πανδαιμόνιο, ενώ οι θαμώνες των καταστημάτων βγήκαν στο δρόμο ακούγοντας τις φωνές και τα ουρλιαχτά των αλλοδαπών. Οι κουκουλοφόροι, όσο γρήγορα εμφανίστηκαν στην περιοχή άλλο τόσο γρήγορα εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά, αφήνοντας αιμόφυρτους τους αλλοδαπούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Καστοριά:Χαροπαλεύει οδηγός των ΚΤΕΛ, που αντί για νερό ήπιε ποτάσα!

Η εξέλιξη των πύρινων μετώπων στη χώρα

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε