Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηράκλειο:Μάχη με την πείνα και το κρύο για 7μελή οικογένεια-Δείτε το βίντεο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Επταμελής οικογένεια καίει ξύλα σε μεταλλικό τενεκέ για … λίγη ζέστη – Ρούχα & παπούτσια από καταστήματα του Ηρακλείου συλλέγει, σήμερα και αύριο, ο Σύλλογος Ανέργων & Επισφαλώς Εργαζομένων σε συνεργασία με το ΕΚΗ…

Αποκαλύπτεται, μέρα με τη μέρα, το εύρος της εξαθλίωσης που ζουν συνάνθρωποί μας, οι οποίοι βρέθηκαν από τη μια μέρα στην άλλη, χωρίς δουλειά, χωρίς χρήματα, χωρίς τα βασικά για την επιβίωσή τους.

Ο Σύλλογος Ανέργων κι Επισφαλώς Εργαζομένων Ηρακλείου σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου και σε συνεννόηση με τον Εμπορικό Σύλλογο, πραγματοποιούν σήμερα και αύριο, “εκστρατεία” συλλογής ρούχων και παπουτσιών από καταστήματα του Ηρακλείου. Τα προϊόντα θα διανεμηθούν στις 22 Δεκεμβρίου σε άπορες οικογένειες της πόλης.

Εικόνες… κατοχής μεταφέρει το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Ανέργων κι Επισφαλώς Εργαζομένων, Ζαχαρένια Γιανναράκη, η οποία αναφέρθηκε στο παράδειγμα μιας επταμελούς οικογένειας από το Ηράκλειο, η οποία στο μέσο του χειμώνα δεν έχει ούτε σόμπα!

Οι απελπισμένοι γονείς αναγκάζονται να χρησιμοποιούν μεταλλικό δοχείο στο οποίο βάζουν ξύλα τα οποία καίνε για να ζεσταθούν. Δείτε το βίντεο του cretalive.gr…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε