Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ηράκλειο:”Βοηθήστε γιατί η πρώην γυναίκα μου, θα με κάνει κομματάκια”!

Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο πρώην σύζυγος της 40χρονης που ζήτησε προστασία…

Γυναίκα κάτοικος χωριού της Μεσαράς συνελήφθη από την Αστυνομία μετά από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος της ο εν διαστάσει σύζυγός της, καθώς σύμφωνα με την καταγγελία του τελευταίου, εκείνη τον απείλησε ότι «θα τον κάνει κομμάτια»!

Ο μηνυτής προχώρησε κι ένα βήμα παραπέρα. Στη μήνυσή του που την έκανε στην Ασφάλεια υποστήριξε ότι η γυναίκα του, οπλοφορεί και μάλιστα έχει το όπλο και το περιφέρει μέσα στην τσάντα της. Η καταγγελία στην αστυνομία ήταν το «κερασάκι στην τούρτα» των κακών σχέσεων που έχει το ζευγάρι τον τελευταίο ένα χρόνο.

Ο 50χρονος ο οποίος δεν είναι Κρητικός και δήλωσε ότι είναι ελεύθερος επαγγελματίας επισκέφθηκε προχθές το βράδυ την Ασφάλεια και είπε ότι η κατά δέκα χρόνια νεότερη εν διαστάσει σύζυγός του, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν λίγη ώρα πριν τον απείλησε ότι εάν πλησιάσει σε απόσταση κάποιων χιλιομέτρων θα τον κάνει κομμάτια.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, συγκεκριμένα ο μηνυτής φέρεται να ανέφερε ότι απειλήθηκε εάν περάσει ένα συγκεκριμένο χωριό και τολμήσει να την πλησιάσει τότε θα κάνει πράξη την απειλή της. Ο 50χρονος υποστήριξε επίσης ότι η 40χρονη έχει όπλο, δεν το έχει δει εκείνος, αλλά του το έχουν πει οι συγγενείς της, ότι το μεταφέρει μέσα στην τσάντα της.

Μετά την μήνυση που υποβλήθηκε οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ζήτησαν από συναδέλφους τους αστυνομικούς στην περιοχή όπου διαμένει η 40χρονη να ελέγξουν την καταγγελία που τους έγινε. Χθες νωρίς το πρωί οι αστυνομικοί περίμεναν την 40χρονη να βγει από το σπίτι της. Όταν έκλεισε την πόρτα του σπιτιού της για να πάει στη δουλειά, τότε της ζήτησαν να τους ακολουθήσει στο τμήμα.

Η 40χρονη “έπεσε μάλλον από τα σύννεφα” όταν άκουσε για ποιο λόγο κατηγορείται. Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο άνθρωπος με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά τη μήνυσε και μάλιστα ήταν εκείνος που ευθύνεται για τη σύλληψή της.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι της συλληφθείσας, προφανώς έψαξαν και την τσάντα της, όμως όπλο, όπως είχε αναφέρει ο 50χρονος, τελικά δεν βρέθηκε. Λίγη ώρα μετά κι αφού η έρευνα είχε ολοκληρωθεί με εντολή του εισαγγελέα η 40χρονη αφέθηκε ελεύθερη.

Η ίδια φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ποτέ όπλο και απλώς ζήτησε από τον σύζυγό της να μην την ενοχλεί, καθώς δεν θέλει επανασύνδεση μαζί του. Έτσι δικαιολογείται η φράση «θα σου κόψω τα πόδια» που ο 50χρονος κατήγγειλε φοβισμένος στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 40χρονη γυναίκα που ταλαιπωρήθηκε χωρίς όπως όλα δείχνουν λόγο, σκέφτεται πολύ σοβαρά να στραφεί δικαστικά εναντίον του για την ταλαιπωρία που πέρασε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Κρήτη: Έστριψε δια του αρραβώνος και…τώρα καλείται να πληρώσει τη νύφη!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε