Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Καλαμάτα: Αφγανός μαχαίρωσε Πακιστανό για τα χασισόδεντρα που καλλιεργούσαν!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το θύμα μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένο σε νοσοκομείο και αναγκάστηκε να ανοίξει το στόμα του…

Συνελήφθη στο χωριό Κρεμμύδια Μεσσηνίας, ένας 27χρονος Αφγανός, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 23χρονου Πακιστανού, για καλλιέργεια χασίς και για παράνομη διαμονή στη χώρα, ενώ αναζητείται ακόμα ένα άτομο.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Παρασκευής (20-07-2012) στα Κρεμμύδια Μεσσηνίας, ο 27χρονος μαζί με ακόμα ένα άτομο πήγαν στο σπίτι που διέμενε ο 23χρονος και τον τραυμάτισαν στο λαιμό με αιχμηρό αντικείμενο. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ο 23χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας, ενώ μετά από έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Πύλου, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 27χρονος, εντός των ορίων του αυτοφώρου. Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε, ότι οι ανωτέρω μαζί με τον 23χρονο καλλιεργούσαν χασισοφυτεία σε δασική περιοχή στα Κρεμμύδια Μεσσηνίας.

Μετά από αστυνομική επιχείρηση, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε δασώδη περιοχή δεκαπέντε χασισόδεντρα, ύψους 0,70 έως 1,5 μέτρο, τα οποία εκρίζωσαν και κατέσχεσαν. Επιπλέον, σε βάρος του 23χρονου, σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, για καλλιέργεια χασίς και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Καλαμάτας. Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση συνεχίζονται, προκειμένου να εξακριβωθεί η ταυτότητα του τρίτου προσώπου καθώς και η τυχόν συμμετοχή των παραπάνω σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Σαμοθράκη: Αίσιο τέλος στο θρίλερ με το νεαρό ζευγάρι φοιτητών!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε