Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Καλάβρυτα: Ο εύζωνας που εντυπωσίασε τον Ομπάμα συνάντησε τη Δούκισσα Νομικού [vid]

ΦΩΤΟ από youtube
ΦΩΤΟ από youtube

Ο εύζωνας Παναγιώτης Σκόνδρας έγινε διάδημος κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Ομπάμα στην Ελλάδα. Τι λέει λίγο πριν ξεκινήσει η υπηρεσία του…

Ο εύζωνας που εντυπωσίασε τόσο τον Μπαράκ Ομπάμα όσο κα τον φωτογράφο του, κατά τη διάρκεια του επίσημου ταξιδιού του απερχόμενου προέδρου των Η.Π.Α στην Ελλάδα μιλάει λίγο πριν πιάσει υπηρεσία. Συναντάει τη Δούκισσα Νομικού και περιγράφει τα όσα έζησε στο προεδρικό μέγαρο εκείνη τη μέρα. Ο Καλαβρυτινός Παναγιώτης Σκόνδρας τονίζει πως: «Έχω καταλάβει τι γίνεται τώρα από τους φίλους μου και τα social media. Μου κάνουν πλάκα και μου λένε ότι είναι υπερήφανοι για μένα».

Εκείνη τη στιγμή κατάλαβε ότι εντυπωσίασε τον Μπαράκ Ομπάμα και τον φωτογράφο του; «’Οχι γιατί εκείνη τη στιγμή ήμασταν σε ακινησία, οπότε έβλεπα απλά φιγούρες να περνούν δεξιά και αριστερά. Είδα απλά μία φιγούρα με πολλά άτομα μαζί. Ήμουν σε ακινησία, ούτε τα μάτια μου δεν μπορούσα να κουνήσω! Το κατάλαβα μετά όταν πήγα σπίτι! Είδα τις ειδοποιήσεις μου στο Facebook και ήταν πάρα πολλές», απάντησε.

Για την απόφασή του να γίνει εύζωνας τόνισε «Είναι πολύ τιμητικό και το ήθελα από μικρός. Πάντα έβλεπα τους Εύζωνες και τους θαύμαζα!…Και για να συνεχίσω μία άτυπη παράδοση της οικογένειας. Ήταν και ο αδερφός μου εδώ και ο πατέρας μου και ο παππούς μου παλαιότερα».

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε