Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Κάλυμνος: Οριστικές απαντήσεις για τον φοιτητή Νίκο Χατζηπαύλου που σκοτώθηκε – Η αυλαία στο πολύκροτο θρίλερ!

Κάλυμνος: Οριστικές απαντήσεις για τον φοιτητή Νίκο Χατζηπαύλου που σκοτώθηκε – Η αυλαία στο πολύκροτο θρίλερ!

Ο Νίκος Χατζηπαύλου βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο 6 μέρες μετά την εξαφάνισή του. Το τελευταίο επεισόδιο του θρίλερ καθηλώνει…

Οι απαντήσεις που περιμένουν οι γονείς του Νίκου Χατζηπαύλου για τον θάνατο του παιδιού τους στην Κάλυμνο, θα δοθούν εντός της ημέρας.  Αυτό στο πλαίσιο της νέας νεκροψίας – νεκροτομής που θα διενεργηθεί, μετά από απόφαση της εισαγγελίας εφετών Ρόδου.

Όπως έγινε γνωστό, η νεκροψία του φοιτητή θα γίνει από τέσσερις ιατροδικαστές, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πανεπιστημίου Αθηνών. Για την πολιτεία, τη νεκροτομή αναμένεται να διενεργήσουν η καθηγήτρια και Διευθύντρια της Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Χαρά Σπηλιοπούλου, η επίκουρη καθηγήτρια Σταυρούλα Παπαδόδημα και ο επίκουρος καθηγητής-ανθρωπολόγος Κωνσταντίνος Μωραΐτης.

Η οικογένεια που από την πρώτη στιγμή επιμένει πως ο Νίκος Χατζηπαύλου δολοφονήθηκε, έχει ορίσει ως τεχνικό σύμβουλο τον ιατροδικαστή Σωκράτη Τσαντίρη.

Τι έδειξε η πρώτη νεκροψία

Στην ιατροδικαστική έκθεση, περιγράφονται αναλυτικά τα τραύματα στο άψυχο σώμα του νεαρού φοιτητή. Τραύματα που σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, προκλήθηκαν μετά από την πτώση του από βράχο. Στο τέλος, ο ιατροδικαστής δίνει και το πιο ανατριχιαστικό στοιχείο: Ο φοιτητής έμεινε τραυματισμένος σοβαρά και αβοήθητος για 2 με 3 ημέρες, πριν αφήσει την τελευταία πνοή του…

Η οικογένεια επιμένει ότι πρόκειται για δολοφονία

Την ίδια ώρα, η οικογένειά του νεαρού φοιτητή επιμένει ότι υπάρχουν ενδείξεις εγκλήματος. Για το λόγο αυτό, πήγε στη ΓΑΔΑ και υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστων για τη δολοφονία του 21 ετών Νίκου.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Γιάννης Γλύκας, μιλώντας στην εκπομπή LiveNews, είπε:

«Η οικογένεια κατέθεσε μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά αγνώστου. Η μητέρα, ο πατέρας και ο νονός του παιδιού κατέθεσαν όλα τα στοιχεία και τα ερωτηματικά… Δεν είναι μόνο το βάρος ενός ανθρώπου που έχει χάσει το παιδί του, είναι πάρα πολλά τα ερωτήματα… Ζητάμε να γίνει και δεύτερη νεκροτομή»

Θυμηθείτε το σχετικό απόσπασμα από το LiveNews:

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις