Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κατάληψη αύριο σε μονάδα του ατμοηλεκτρικού σταθμού Μεγαλόπολης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το Σωματείο Ορυχείων – Σταθμών στο ενεργειακό κέντρο Μεγαλόπολης,ανακοίνωσε κινητοποιήσεις ενάντια στην πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ…

Καλεί την κυβέρνηση να απορρίψει επιλογές “για το ξεπούλημα της ΔΕΗ και των λιγνιτικών Μονάδων Μεγαλόπολης και Φλώρινας”.

Το σωματείο, για αύριο, ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε κατάληψη της 3ης μονάδας παραγωγής ρεύματος του ατμοηλεκτρικού σταθμού Μεγαλόπολης, ενώ κάλεσε, μεταξύ άλλων “τη διοίκηση της ΔΕΗ να εκφράσει τη μόνη -και αυτονόητη- αντίθεσή της στην πώληση των λιγνιτικών της μονάδων. Κάθε άλλη απόφαση οδηγεί στη διάλυση της επιχείρησης του Ελληνικού λαού, με δυσμενείς επιπτώσεις για τους καταναλωτές, την αναπτυξιακή προοπτική της χώρας και τους εργαζόμενους”.

Παράλληλα λένε πως θα αντισταθούν “υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, για την ακύρωση των μνημονίων και των δεσμεύσεών τους” και καλούν τους εργαζόμενους στην ευρύτερη περιοχή της Μεγαλόπολης, σε διαρκή αγωνιστική ετοιμότητα, για την υπεράσπιση της ΔΕΗ και των Μονάδων της Μεγαλόπολης.

Διαβάστε ακόμα:

Στέρεψε από ρευστό η ΔΕΗ – Κινδυνεύει με χρεοκοπία

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε