Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Κατάληψη στο ταμείο του Νοσοκομείου Ξάνθης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στην κατάληψη προχώρησε το σωματείο εργαζομένων, ζητώντας να μην πληρώνουν πέντε ευρώ οι ασθενείς, κατά τη διάρκεια επίσκεψής τους στο Νοσοκομείο.

“Στο πλαίσιο της σημερινής ημέρας δράσης αποφασίσαμε την κατάληψη του ταμείου του Νοσοκομείου ώστε οι πολίτες να μην πληρώσουν το πεντάευρω, το οποίο βέβαια στις μέρες μας έχει καταντήσει ένα αρκετά σεβαστό ποσό”
λέει η Εριφύλη Παπαδοπούλου, πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης.

Συμπληρώνει πως “έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου, ο οποίος μας λέει ότι είναι μαζί μας. Πρέπει να διασφαλιστεί ο δημόσιος χαρακτήρας των νοσοκομείων και λέμε όχι στην υποβάθμιση των παροχών υγείας. Αυτό το νοσοκομείο είναι περιουσία μας και δεν πρέπει να το αφήσουμε να υποβαθμιστεί”.

Όπως διαβάζουμε στο ThrakiToday, οι ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποστήριξη, αλλά και σε προσωπικό είναι από τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, παρά τις διαβεβαιώσεις της διοίκησης για το αντίθετο.

“Δυστυχώς, έχουμε μεγάλα προβλήματα και με την έλλειψη των υλικών, κάθε μέρα παλεύουμε με ένα καινούργιο υλικό για να έρθει. Το προσωπικό συνταξιοδοτείται και δυστυχώς δεν υπάρχει αναπλήρωσή του” λέει η ίδια.

Διαβάστε ακόμα:

Χαλκιδική: Κατέλαβαν το δημαρχείο Αριστοτέλη κάτοικοι που αντιδρούν στη μεταλλευτική δραστηριότητα

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε