Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Κατερίνη: Νεκρό άτομο από φωτιά σε διαμέρισμα – Σώθηκαν 4 νεαρά κορίτσια – Κόλαση σε τουριστικά καταλύματα της παραλίας!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

– Τραγωδία σε φλεγόμενο διαμέρισμα στην παραλία της Κατερίνης με ένα άτομο να βρίσκει φρικτό θάνατο
– Η σορός παραμορφώθηκε σε τέτοιο βαθμό που δεν έχει γίνει γνωστό αν ανήκει σε άντρα ή σε γυναίκα
– Θρίλερ για τον απεγκλωβισμό 4 κοριτσιών του διπλανού διαμερίσματος ηλικίας από 18 έως 20 ετών
– Άγνωστα τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά – Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες αστυνομίας και πυροσβεστικής
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

Τραγωδία τα ξημερώματα στην παραλία της Κατερίνης με ένα άτομο να βρίσκει φρικτό θάνατο στις φλόγες. Η φωτιά στο διαμέρισμα που έμενε εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και πολύ γρήγορα τύλιξε το τουριστικό κατάλυμα, που πιθανότατα είχε νοικιάσει. Ο ένοικός του δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί. Οι φλόγες τον εγκλώβισαν και ο θάνατός του ήταν αναπόφευκτος. Πυροσβέστες που κλήθηκαν από κατοίκους της περιοχής έσπευσαν στο σημείο αλλά ήταν αργά. Όπως έγινε γνωστό έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μπήκαν στο διαμέρισμα και βρήκαν ένα άτομο νεκρό. Η σορός είχε παραμορφωθεί σε τέτοιο βαθμό, που δεν ήταν σε θέση να πουν αν ανήκει σε άντρα ή σε γυναίκα. Διαπιστώθηκε ότι έφερε εγκαύματα σε όλο το σώμα, που προκάλεσαν όπως όλα δείχνουν τον θάνατό του.

Το θρίλερ στην παραλία της Κατερίνης είχε και συνέχεια. Οι πυροσβέστες άκουγαν φωνές από το διπλανό διαμέρισμα, όπου είχαν εγκλωβιστεί 4 νεαρές κοπέλες, ηλικίας από 18 έως 20 ετών, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Μετά από επιχείρηση τα 4 κορίτσια απεγκλωβίστηκαν σώα και διακομίστηκαν προληπτικά σε νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις. Η φωτιά τελικά τέθηκε υπό έλεγχο λίγο αργότερα.

Ολόκληρη η περιοχή είναι ανάστατη από την ανείπωτη τραγωδία. Αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις και εξετάζουν τις μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής με τις έρευνες της πυροσβεστικής για τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Το newsit.gr παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και σας ενημερώνει άμεσα για όποια νεώτερη πληροφορία με διαρκή ροή ειδήσεων. Σε νεώτερες αναρτήσεις περιλαμβάνονται όλα τα στοιχεία που προκύπτουν από το ρεπορτάζ.
Η ενημέρωση από το newsit.gr σε όλα τα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας γίνεται με ταχύτητα, πληρότητα και εγκυρότητα, με στόχο την αξιόπιστη μετάδοση πληροφοριών στους χρήστες του διαδικτύου που παρακολουθούν τις ειδήσεις για τις ελληνικές και διεθνεις εξελίξεις.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε