Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Καβάλα: Δεν είχαν χαρτιά, είχαν όμως ναρκωτικά!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Δύο αλλοδαπούς 26 και 27 ετών χωρίς νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα συνέλαβαν χθες το πρωί οι Αρχές. Στην έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε πως στην κατοχή τους είχαν ποσότητα χασίς.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής Καβάλας, μετά τη σύλληψη των δύο αλλοδαπών πραγματοποίησαν με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου νομότυπη έρευνα, στο σπίτι του 26χρονου αλλοδαπού, με την παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν α) υπολείμματα ινδικής κάνναβης σε χάρτινη κούτα β) μία φορητή συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης γ) ένα σπρέι χημικής ουσίας και δ) μία ζυγαριά ακριβείας.

Ακολούθησε και δεύτερη έρευνα σε σπίτι που ο 26χρονος αλλοδαπός διέμενε περιστασιακά, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε σε μπουφάν του, νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε υπολείμματα ινδικής κάνναβης μικτού βάρους 12,3 γραμμαρίων.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας, ενώ ο 27χρονος αλλοδαπός κατόπιν εντολής του αρμόδιου Εισαγγελέα, παραδόθηκε στο Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνση Καβάλας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε