Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Καβάλα: Έκανε το μεγάλο λάθος στην πώληση του φορτηγού του – Αίσθηση από τις αποκαλύψεις!

Καβάλα: Έκανε το μεγάλο λάθος στην πώληση του φορτηγού του – Αίσθηση από τις αποκαλύψεις!

Η αστυνομία συνθέτει το πάζλ της υπόθεσης στην Καβάλα. Τα στοιχεία που έρχονται στο φως προκαλούν συζητήσεις στην τοπική κοινωνία…

Εξιχνιάστηκε ύστερα από αστυνομικές έρευνες, υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου, σε βάρος 36χρονου στην Καβάλα. Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 56χρονου, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη, ενώ για το ίδιο αδίκημα κατηγορείται επίσης ένας άγνωστος δράστης, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη.

Αναλυτικότερα, οι δράστες εντόπισαν αγγελία σε διαδικτυακή ιστοσελίδα, την οποία είχε αναρτήσει ο 36χρονος, σχετικά με πώληση φορτηγού αυτοκινήτου και ένας από αυτούς επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του.

Μετά την τηλεφωνική τους συμφωνία για την αγοροπωλησία του οχήματος, ο 36χρονος συναντήθηκε με έτερο δράστη, στο νομό Θεσσαλονίκης, όπου του παρέδωσε το όχημα, χωρίς ουδέποτε να καταβληθεί το προσυμφωνημένο χρηματικό ποσό σε τραπεζικό του λογαριασμό.

Σημειώνεται ότι ο 56χρονος δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις