Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

“Η αδερφή μου δε θα έκανε κακό στον εαυτό της”! 12η μέρα αγωνίας για την εξαφανισμένη μητέρα

“Η αδερφή μου δε θα έκανε κακό στον εαυτό της”! 12η μέρα αγωνίας για την εξαφανισμένη μητέρα

– Η μητέρα και η αδερφή της κατέθεσαν σήμερα στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης
– Οι δικοί της άνθρωποι πιστεύουν ότι δε θα έκανε ποτέ κακό στον εαυτό της
– “Δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει το παιδί της”
– ΒΙΝΤΕΟ: Όλα όσα είπε η αδερφή της εξαφανισμένης καθηγήτριας στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live

Στο “κόκκινο” είναι η αγωνία για την 47χρονη Βαϊα Οικονόμου που εξαφανίστηκε στις 6 Οκτωβρίου από το Κορδελιό Θεσσαλονίκης.

Η αδερφή της μίλησε στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, τονίζοντας ότι η καθηγήτρια δε θα έκανε ποτέ κακό στον εαυτό της και κυρίως, δε θα εξαφανιζόταν χωρίς να δει την μονάκριβη κόρη της που ήταν όλη της η ζωή.

¨Εγώ όταν μίλησα μαζί της, 3:15 το μεσημέρι, ήταν έξω. Μου είπε ότι θα γύριζε στο σπίτι… Η μητέρα μου την άκουσε το βράδυ αγχωμένη και προβληματισμένη όπως ήταν όμως τον τελευταίο καιρό. Δεν έδειξε κάτι διαφορετικό… Στη αρχή έλεγα μήπως κάπου πήγε και καθυστέρησε. Επικοινωνήσαμε με όσους φίλουςε έχει, είδαμε ότι δεν υπήρχε κάποιο σημάδι και απευθυνθήκαμε στην ασφάλεια” είπε μεταξύ άλλων η αδερφή της εξαφανισμένης γυναίκας.

Οι λόγοι που ήταν αγχωμένη η καθηγήτρια, δεν είναι άλλοι από τις δικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούσαν με τον εν διαστάσει σύζυγό της και ο αποχωρισμός της από την 6χρονη κόρη της την οποία λατρεύει.

“Όχι. Δεν πιστεύω ότι έχει κάνει από μόνη της κακό στον εαυτό της. Είχε προβλήματα αλλά το πάλευε. Κάθε μέρα ξυπνούσε με την ελπίδα ότι κάτι καλύτερο θα γίνει… Και τα οικονομικά τα πάλευε με τη βοήθεια της μητέρας μου. Το όνειρό της ήταν να είναι κοντά στο παιδί της… Δυσκολεύτηκε να το κάνει και το μεγάλωσε μόνη της… Δεν υπήρχε περίπτωση να μην πάει στο παιδι της. Θα έκανε τα αδύνατα δυνατά… Για τη Βαϊα το παιδί της ήταν η ζωή της ολόκληρη” είπε η αδερφή της.

Σήμερα η μητέρα και η αδερφή της εξαφανισμένης γυναίκας κλήθηκαν στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης για να καταθέσουν.

“Περιμένουμε, ανυπομονούμε, ελπίζουμε” είπε η αδερφή της στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου…

Πηγή: ΤΑΤΙΑΝA live

 

 

Κεντρική Μακεδονία Τελευταίες ειδήσεις