Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Εντός των επόμενων ημερών ανακοινώνεται το Δ.Σ. στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης

Θεσσαλονίκη: Εντός των επόμενων ημερών ανακοινώνεται το Δ.Σ. στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Εντός των επόμενων ημερών πρόκειται να ανακοινωθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης ΑΕ, όπως τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ κυβερνητική πηγή, εκφράζοντας δε εκ νέου την πολιτική βούληση της κυβέρνησης, η ΕΒΖ να συνεχίσει να λειτουργεί στην Ελλάδα, να καταστεί βιώσιμη και να αναπτυχθεί.

“Θα κάνουμε κάθετί αναγκαίο, για να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα και η ανάπτυξη της ΕΒΖ”, υπογράμμισε χαρακτηριστικά η ίδια πηγή, υπενθυμίζοντας ότι από το 2015, οπότε η ελληνική κυβέρνηση εξέφρασε για πρώτη φορά την πολιτική της βούληση να παραμείνει σε λειτουργία η βιομηχανία και όχι μόνο να καταστεί βιώσιμη, αλλά και να αναπτυχθεί, “σήμερα παραμένει το ίδιο πιστή στη δήλωση αυτή που έγινε προ διετίας”. Μεταξύ άλλων, η κυβερνητική πηγή υπογράμμισε ότι οι παλινωδίες και οι καθυστερήσεις θέτουν σε κίνδυνο τη βιομηχανία.

Υπενθυμίζεται ότι στις 29/9 τα έξι από τα επτά μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΒΖ υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους, προβάλλοντας έτσι και την αντίθεσή τους στην πώληση των δύο θυγατρικών της ΕΒΖ στη Σερβία και ήδη ορίστηκε έκτακτη γενική συνέλευση με μοναδικό θέμα το Δ.Σ. της βιομηχανίας, στις 20/10.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κεντρική Μακεδονία Τελευταίες ειδήσεις