Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Φωταγωγήθηκαν για τα Χριστούγεννα τρεις μεγάλοι γερανοί σε εργοτάξια του μετρό

Θεσσαλονίκη: Φωταγωγήθηκαν για τα Χριστούγεννα τρεις μεγάλοι γερανοί σε εργοτάξια του μετρό
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στα γιορτινά “ντύθηκαν” απόψε τρεις μεγάλοι σταθμοί του μετρό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς, με πρωτοβουλία της διοίκησης της “Αττικό Μετρό ΑΕ”, φωταγωγήθηκαν ενόψει των εορτών.

Οι τρεις μεγάλοι γερανοί, που βρίσκονται στα εργοτάξια των σταθμών “Συντριβάνι”, “Αγία Σοφία” και “Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός”, στολίστηκαν, σύμφωνα με το πνεύμα των ημερών και το βράδυ άναψαν τα χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια στη διάρκεια εκδήλωσης.

Η αρχή έγινε από τον υπό κατασκευή σταθμό “Σιντριβάνι”, όπου οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με μουσικές από το συγκρότημα “Batala Salonica”. Στη συνέχεια, η εορταστική πομπή κατευθύνθηκε στην συμβολή της οδού Αγίας Σοφίας με την Εγνατία, όπου στη διάρκεια της φωταγώγησης ακούστηκαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου Θεσσαλονίκης, και κάτι αντίστοιχο έγινε και στο τρίτο εργοτάξιο του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού.

“Θέλουμε να δείξουμε με αυτόν τον τρόπο ότι το μέτρο προχωρεί με γοργούς ρυθμούς. Είναι η πρώτη φορά που το έργο έχει σαφές χρονοδιάγραμμα, τελειώνει το 2020. Τα Χριστούγεννα του 2020 θα κυκλοφορούμε με το μετρό”, δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό, Γιάννης Μυλόπουλος. Οι γερανοί θα παραμείνουν φωταγωγημένοι μέχρι την ολοκλήρωση της εορταστικής περιόδου, στις 7 Ιανουαρίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κεντρική Μακεδονία Τελευταίες ειδήσεις