Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Σταθεροποιήθηκε η κατάσταση της 18χρονης από το πολύνεκρο τροχαίο

Θεσσαλονίκη: Σταθεροποιήθηκε η κατάσταση της 18χρονης από το πολύνεκρο τροχαίο
Εικόνες από το πολύνεκρο τροχαίο - ΦΩΤΟ από το Thestival

Αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της 18χρονης, που τραυματίστηκε σοβαρά τα ξημερώματα της Τρίτης, στο τροχαίο δυστύχημα της Θεσσαλονίκης, με τους τρεις νεκρούς, είναι πλέον οι θεράποντες ιατροί, σύμφωνα πληροφορίες από τη Β΄Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου “Παπανικολάου”.

Η χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση ορθοπαιδικών βλαβών “πήγε καλά” και η κατάσταση της υγείας της κοπέλας σταθεροποιήθηκε. Σε κάθε περίπτωση, η πορεία πλήρους αποκατάστασης θα είναι ένας μακροχρόνιος αγώνας, καθώς η κοπέλα μπήκε στο νοσοκομείο με πολλαπλές κακώσεις, στον θώρακα, στο κεφάλι και στα άκρα, όπως επισήμαναν χαρακτηριστικά οι ίδιες πηγές.

Υπενθυμίζεται ότι στο δυστύχημα, που συνέβη όταν το αυτοκίνητο με Γερμανό οδηγό, συγκρούστηκε με δύο μηχανές στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Βασιλέως Γεωργίου, έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι: οι δύο οδηγοί των μηχανών, καθώς ο συνεπιβάτης της μίας μηχανής. Σύμφωνα με την Αστυνομία, νεκροί είναι 22χρονος Έλληνας (συνεπιβάτιδα του οποίου ήταν η 18χρονη), 28χρονος Αλβανός κι ο πατέρας του, ηλικίας 51 ετών, συνεπιβάτης του στη μοτοσικλέτα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Κεντρική Μακεδονία Τελευταίες ειδήσεις