Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κέρκυρα: Αποκαλύψεις και συλλήψεις για μεγάλο κύκλωμα τοκογλύφων!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σε πλήρη εξέλιξη η επιχείρηση της αστυνομίας, για ένα κύκλωμα ”που έπινε αίμα” για χρόνια – Επικεφαλείς φέρονται τσιγγάνοι

Σε εξέλιξη βρίσκεται από χθες (30-01-2013) μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας για την εξάρθρωση κυκλώματος τοκογλυφίας. Σύμφωνα με το corfupress.com, έχουν ήδη γίνει 19 συλλήψεις, μεταξύ των οποίων και των ατόμων που φέρονται ως οι εγκέφαλοι του κυκλώματος.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν να εμπλέκονται γνωστά πρόσωπα από οικογένειες τσιγγάνων του νησιού, που μάλιστα φέρονται και ως εγκέφαλοι του κυκλώματος.

Η δικογραφία που σχηματίζεται είναι ήδη ογκωδέστατη και σε αυτή, μέχρι στιγμής, συμπεριλαμβάνονται τουλάχιστον 60 άτομα στα οποία αποδίδονται πολλές βαρύτατες κατηγορίες, ενώ οι προσαγωγές στην Ασφάλεια συνεχίζονται μέχρι και αυτή την ώρα.

Οι κατηγορίες είναι εξαιρετικά βαριές και αφορούν τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, της τοκογλυφίας, της εκβίασης, της πλαστογραφίας και της απάτης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ των προσαχθέντων συμπεριλαμβάνονται γνωστά ονόματα και επιχειρηματίες της τοπικής κοινωνίας. Την υπόθεση χειρίζονται τα στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας με κύρια υπηρεσία που χειρίζεται την υπόθεση τη Διεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας αλλά και τη συνεργασία πολλών υπηρεσιών της τοπικής ΕΛΑΣ αλλά και περιφερειακών τμημάτων για τις προσαγωγές και τις συλλήψεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Εύβοια: Τη βασάνισαν μέχρι θανάτου δύο συγχωριανοί της – Την έσερναν δεμένη μέχρι να ξεψυχήσει!

Ηλεία: ”Ο δολοφόνος του Φιλόπουλου, ήθελε να σκοτώσει και εμένα”!

Τρίκαλα: Καταγγέλλουν ρασοφόρο για σεξουαλική παρενόχληση και εκβιασμό – Δείτε το βίντεο!

Γιάννενα: Η οικογένεια του αγνοούμενου ορειβάτη, φέρνει διασώστες από την Ελβετία!

Αχαϊα: Η φωτογραφία Πατρινού που εντυπωσιάζει και ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο!

Ηράκλειο: Έτρωγαν και έβλεπαν το εστιατόριο να φλέγεται – Πανικός για πελάτες και υπαλλήλους!

Πύργος: Άγριο ξύλο σε πάρκινγκ καταστήματος – Γροθιές και χτυπήματα με ρόπαλο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε