Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Κέρκυρα: Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ο επιχειρηματίας για την ασέλγεια στην 15χρονη

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Την Τετάρτη αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή Κέρκυρας ο 55χρονος Βολιώτης, που συνελήφθη με τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού, αποπλάνηση και ασέλγειας ανηλίκου.

Ο 55χρονος που διέμενε σε ξενοδοχείο της Κέρκυρας, στην περιοχή Κανόνι, έφτασε στο νησί με τη δεκαπεντάχρονη, που την παρουσίασε αρχικά ως στενή συγγενή του, την Παρασκευή. Σύμφωνα με τη δικογραφία που συστάθηκε εναντίον του, φέρεται ότι αποπειράθηκε να βιάσει την ανήλικη, αλλά έγινε αντιληπτός όταν η 15χρονη αντιστλαθηκε και οι φωνές της παρακίνησαν τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου να ενημερώσουν αμέσως τις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 55χρονος συνελήφθη στο λιμάνι της Κέρκυρας, από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας, όταν προσπάθησε να διαφύγει από το νησί, έχοντας μαζί του και τη 15χρονη.

Αυτή την ώρα ο 55χρονος κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας, μετά την 48ωρη προθεσμία που ζήτησε και έλαβε από τις δικαστικές αρχές προκειμένου να απολογηθεί, ενώ στον εισαγγελέα Κέρκυρας προσήχθη πριν από λίγο η 40χρονη μητέρα της 15χρονης, προκειμένου να διερευνηθεί αν εμπλέκεται στην όλη υπόθεση, με αντάλλαγμα τη χρηματική ανταμοιβή.

Λεπτομέρειες που σοκάρουν! Η μητέρα του κοριτσιού ήξερε λένε οι πληροφορίες!

 

Όπως αποκαλύφθηκε, η μικρή έφυγε από το Βόλο εν γνώσει της μητέρας της, που επίσης συνελήφθη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο επιχειρηματίας ασελγούσε σε βάρος του κοριτσιού τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ κατά το παρελθόν φέρεται να είχε αντίστοιχη “σχέση” με την 18χρονη, σήμερα, αδελφή της 14χρονης. Οι δύο αδερφές προέρχονται από πολύ φτωχή οικογένεια και ο επιχειρηματίας το ήξερε. ο εκμεταλλευόταν και ικανοποιούσε τις αρρωστημένες του ορέξεις.

Πολλές φορές πλήρωνε το ενοίκιο της οικογένειας και άλλες έκανε δώρα με αποκλειστικό στόχο όπως φαίνεται να έχει τη συγκατάθεση της μάνας. Ο δράστης που είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού, προσφέρθηκε πριν από λίγες μέρες να πάει διακοπές και να πληρώσει τα έξοδα της μικρής στην Κέρκυρα. Η μητέρα δέχθηκε ξανά, όμως αυτή τη φορά το έγκλημα δεν έμεινε σκεπασμένο…

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε