Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Κέρκυρα:O εμίρης του Κατάρ έφαγε ”πόρτα” στο εστιατόριο του Μποτρίνι!

Κέρκυρα:O εμίρης του Κατάρ έφαγε ”πόρτα” στο εστιατόριο του Μποτρίνι!

Ηθελε να το κλείσει όλο για να δειπνήσει με τη συντροφιά του, αλλά κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο…

Εκτος από σκέψεις για επενδύσεις στο Ιόνιο, ο Εμίρης του Κατάρ έκανε και διακοπές στα νησιά μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα. Μετά την Κεφαλλονιά, ήρθε η σειρά της Κέρκυρας…

Σύμφωνα με το thebest.gr, πρίν μια εβδομάδα ο ίδιος ο εμίρης Χαμάντ Μπέν Χαλιφά επισκέφτηκε το πασίγνωστο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα και ζήτησε να αδειάσει όλο το μαγαζί για να δειπνήσει με την παρέα του. Ο Μποτρίνι αρνήθηκε καθώς είχε ήδη κρατήσεις από άλλους πελάτες και δεν ήθελε να τις ακυρώσεις.

Δέχθηκε μάλιστα πιέσεις ακόμη και από παράγοντες του νησιού, όπως αποκάλυψε στο Gossip Tv. Ο Εμίρης ωστόσο που δεν έχει μάθει ν’ ακούει “όχι” στη ζωή του, επανήλθε μέσω ενός συνεργάτη του λίγες μέρες μετά και τελικώς έκλεισε το εστιατόριο δια της πλαγίας οδού.

Ζήτησε ένα τραπέζι για τριάντα άτομα. Ο Μποντρίνι συμφώνησε – λέγοντας ότι κλείνοντας για τριάντα άτομα θα πρέπει να κλείσει όλο το μαγαζί – και όταν ήρθε η ώρα της άφιξης των τριάντα είδε μπροστά του τον εξής ένα. Τον Εμίρη Χαμάντ Μπέν Χαλιφά και τον πρώην πρωθυπουργό του Λιβάνου Σαάντ Χαρίρι. Εϊναι χαρακτηριστικό ότι το εστιατόριο του διάσημου σέφ στην Ελλάδα, για τις τρείς ώρες που κάθισε η παρέα του Εμίρη στο χώρο έμοιαζε με φρούριο .

Περισσότεροι απο 25 άντρες ασφαλείας έλεγχαν τα πάντα. Απο την κουζίνα και τις τουαλέτες μέχρι το πάρκινγκ περιμετρικά σε ακτίνα 50 μέτρων. Μάλιστα ζήτησαν να βρίσκονται στον χώρο μόνο δύο σερβιτόροι και ο Μποτρίνι. Το σίγουρο είναι πώς έφαγαν καλά. Πολύ καλά…’Οσο για το tip; Αυτό λενε ότι ξεπερασε τα τρία χιλιάρικα….

Ο εμίρης του Κατάρ πάντως, δεν είναι ο πρώτος διάσημος που ”τρώει πόρτα” σε εστιατόριο. Ένα μήνα νωρίτερα, πρωταγωνιστής σε σχετικό θέμα ήταν ο βασιλιάς Γουσταύος της Σουηδίας (διαβάστε το σχετικό άρθρο)

Πριν από λίγους μήνες ένα… παρόμοιο απρόοπτο περίμενε τον πρωθυπουργό της Αγγλίας στην Τοσκάνη (διαβάστε το σχετικό άρθρο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
O εμίρης του Κατάρ με τα Rolex, τις 3 γυναίκες και τα τα 27 παιδιά

Ποιος είναι ο μεγιστάνας εμίρης του Κατάρ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε