Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Κινηματογραφική καταδίωξη και συλλήψεις στην Εθνική Οδό

Κινηματογραφική καταδίωξη και συλλήψεις στην Εθνική Οδό

Ένα μαύρο jeep, που όπως αποδείχτηκε μετέφερε λαθρομετανάστες αρνήθηκε να σταματήσει σε σήμα της τροχαίας στο 320ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού, στο νομό Μαγνησίας..

Σύμφωνα με το LamiaReport οι αστυνομικοί πρόλαβαν και είδαν τον αριθμό και διαπίστωσαν ότι το αυτοκίνητο με τα φιμέ τζάμια, που είχε κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Αθήναμε ήταν κλεμμένο.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι άνδρες των Α’ και Β΄Τμημάτων Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων και περίμεναν λίγο έξω από τη Λαμία.

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε στο 212 χλμ., στο ύψος του πρατηρίου “Μακεδονία”, ο οδηγός του ωστόσο και πάλι δεν σταμάτησε και συνέχισε με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς Αθήνα με τα περιπολικά της τροχαίας να το καταδιώκουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport στην καταδίωξη συμμετείχαν 5 περιπολικά της τροχαίας αυτοκινητοδρόμων και μια μηχανή με 2 άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Στα διόδια της Αγίας Τριάδας, και ενώ η καταδίωξη ήταν σε εξέλιξη, ένα από τα περιπολικά χτύπησε σε μπάρα των διοδίων και έσπασε το φάρο και το παρμπρίζ του,  χωρίς να τραυματιστεί κάποιος από τους αστυνομικούς.

Η καταδίωξη συνεχίστηκε και όταν ο οδηγός του κλεμμένου αυτοκινήτου πήγε να βγει εκτός εθνικής στη διασταύρωση του Μώλου, περιπολικό της τροχαίας με ελιγμούς τον εμπόδισε κλείνοντάς του το δρόμο.

Τελικά το jeep έπεσε στο πίσω μέρος του περιπολικού και ακινητοποιήθηκε.

Ο οδηγός προσπάθησε να ξεφύγει μέσα στα χωράφια τρέχοντας, αλλά συνελήφθη από αστυνομικό που τον καταδίωξε.

Μέσα στο αυτοκίνητο επέβαιναν 8 άτομα, πιθανότατα Αφγανοί, μαζί με τον οδηγό που ήταν Σύριος.

Οι συλληφθέντες και το όχημα οδηγήθηκαν στο αστυνομικό μέγαρο Φθιώτιδας και την υπόθεση θα ερευνήσει περαιτέρω η Ασφάλεια Λαμίας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε