Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Κλειστός για ώρες ο δρόμος από ανατροπή νταλίκας στην Εθνική Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής! ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟ από το ThrakiToday

Ένα τούρκικο φορτηγό που εκτελούσε τη διαδρομή Τουρκία – Κιλκίς ανετράπη νωρίς το πρωί της Δευτέρας στο ύψος του οικισμού Πόρτο Λάγος στην παλιά Εθνική Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής.

Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του κλείνοντας και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Όπως διαβάζουμε στο ThrakiToday, το φορτηγό μετέφερε αλουμίνια και υφάσματα, ενώ ο οδηγός αυτού τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε και προληπτικούς κυρίως λόγους στο Νοσοκομείο.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης αμέσως προχώρησε στη διακοπή της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων από την παλιά Εθνική Οδό, ενώ οι οδηγοί που κινούνταν προς την Κομοτηνή έκαναν χρήση υποχρεωτικά της Εγνατίας Οδού.

Παράλληλα ξεκίνησε η μεταφόρτωση του εμπορεύματος σε άλλα φορτηγά, διαδικασία που ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 17.00 το απόγευμα. Μετά από πολύωρες προσπάθειες έγινε η ανέλκυση του φορτηγού που είχε κόψει στα δύο την Εθνική Οδό, επιτρέποντας αρχικά σταδιακά και στη συνέχεια κανονικά τη χρήση του οδικού δικτύου.

Διαβάστε ακόμα:

Ξάνθη: Ανήλικοι πίσω από 14 κλοπές! Έκλεψαν ακόμα και τον σκύλο από σπίτι!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε