Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Κομοτηνή: ”Μακριά από τη γυναίκα μου” – Το μήνυμα και ο εμπρησμός του αυτοκινήτου [pics, vid]

ΦΩΤΟ από birlik
ΦΩΤΟ από birlik

Οι δράστες κατέστρεψαν ολοσχερώς το αυτοκίνητο του δημοσιογράφου. Η αστυνομία εξετάζει ένα μήνυμα γραμμένο στα τουρκικά…

Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης το αυτοκίνητο του Ιλχάν Ταχσίν, δημοσιογράφου της ηλεκτρονικής εφημερίδας “Μπιρλίκ” και ανταποκριτή του τουρκικού τηλεοπτικού καναλιού ΤΕΚ RUMELI. Οι δράστες έσπασαν το τζάμι της πίσω δεξιάς πόρτας του αυτοκινήτου μάρκας Opel, που ήταν παρκαρισμένο σε γειτονιά της Κομοτηνής, έριξαν μέσα εύφλεκτο υλικό και μια βόμβα μολότοφ.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι μάλλον πρόκειται για υπόθεση «γυναικοδουλειάς» διότι σε τοίχο δίπλα από το όχημα οι άγνωστοι δράστες είχαν γράψει στα τουρκικά: «Μακριά από την γυναίκα μου».

Αυτόπτης μάρτυρας που είδε το περιστατικό κάλεσε την πυροσβεστική, που έφθασε αμέσως και έσβησε την φωτιά, ενώ υπήρχε κίνδυνος έκρηξης του αυτοκινήτου. Η φωτιά πρόλαβε και προκάλεσε υλικές ζημιές στο ασημί όχημα. Ταυτόχρονα έφθασαν αστυνομικοί που πήραν δακτυλικά αποτυπώματα, συνέλεξαν στοιχεία σχετικά με την επίθεση και μαζί με τον δημοσιογράφο Ιλχάν Ταχσίν μετέβησαν στην αστυνομία για να του πάρουν κατάθεση. Την έρευνα σε σχέση με την επίθεση διεξάγει η αστυνομία.


ILHAN TAHSININ ARACINI YAKTILAR από birlikgazetesi

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε