Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Κόρινθος: Μπήκαν στο νοσοκομείο και έκαναν γιατρό ”τόπι” στο ξύλο!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Πανικός στους διαδρόμους του νοσοκομείου – Οι δράστες πλακώθηκαν στο ξύλο και με άνδρες της ασφάλειας μπροστά στα έκπληκτα μάτια των ασθενών…

Όλα έγιναν όταν ομάδα τσιγγάνων μπήκε στο νοσοκομείο και άρχισε να ψάχνει με άγριες διαθέσεις έναν γιατρό, επειδή λίγες ώρες νωρίτερα, δεν τους είχε εξυπηρετήσει άμεσα. Εκτόξευαν απειλές εναντίον όλων, ακόμη και των περαστικών από τους διαδρόμους, αλλά όταν αντίκρισαν τον γιατρό που έψαχναν η κατάσταση ξέφυγε για τα καλά.

Οι τσιγγάνοι άρχισαν να τον βρίζουν και κάποια στιγμή του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν. Σύμφωνα με το thebest.gr, δεν άργησε να χαθεί ο έλεγχος και τελικά να ρθούν στα χέρια με τους άντρες ασφαλείας του νοσοκομείου αλλά και τους γιατρούς.

Για περίπου 5 λεπτά το νοσοκομείο είχε μετατραπεί σε πεδίο μάχης, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των ασθενών. Στη συνέχεια οι τσιγγάνοι απομακρύνθηκαν, βγήκαν από το νοσοκομείο και συνέχισαν να βρίζουν…

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοικήτρια του νοσοκομείου αναφέροναι τα εξής: «Σχετικά με το επεισόδιο με τους Ρομ και τους ιατρούς εφημερίας, τα ξημερώματα της Κυριακής 13/03/11, στο Νοσοκομείο Κορίνθου, τα οποία και πληροφορήθηκα άμεσα από την συντονίστρια εφημερίας, σας πληροφορώ ότι επικοινώνησα την επομένη τηλεφωνικά με τον Διοικητή Ασφαλείας κο Μουρελάτο, στον οποίο επεσήμανα την συχνότητα και την επικινδυνότητα παρόμοιων επεισοδίων και ζήτησα την προστασία της Αστυνομίας με την μορφή βραδύνων περιπολιών.

Στο Νοσοκομείο υπάρχει όλο το 24ωρο υπηρεσία φύλαξης(Security),οι άντρες της οποίας, φυσικά, δεν οπλοφορούν. Χωρίς να θέλουμε να επιδοθούμε σε κυνήγι μαγισσών, γνωρίζετε και γνωρίζουμε ότι επεισόδια από αυτή την ομάδα συμπολιτών μας, από ασήμαντα μέχρι δύσκολο να προβλεφθεί η έκβαση τους απασχολούν καθημερινά την Αστυνομία και τον τοπικό Τύπο».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε