Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Κως: Καθαρίστρια βρήκε θησαυρό σε κουφάλα δέντρου και τον παρέδωσε!

Κως: Καθαρίστρια βρήκε θησαυρό σε κουφάλα δέντρου και τον παρέδωσε!

Πρωταγωνίστρια της υπόθεσης, μια γυναίκα του μεροκάματου και των 500€…

Γυναίκα του μεροκάματου και των 500 ευρώ τον μήνα ήταν η Ε. Μανώλη, που βρήκε κρυμμένα στην κουφάλα ενός δέντρου χρυσαφικά και κοσμήματα χιλιάδων ευρώ και τα παρέδωσε στις αστυνομικές αρχές.

Η ίδια τιμήθηκε από τον ίδιο τον Δήμαρχο της Κω κ. Κώστα Καίσερλη γι αυτή της την πράξη σε μια σεμνή τελετή που έγινε στο δημαρχιακό μέγαρο της Κω, αργά το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας (16-07-2012).

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Aegeanews.gr «τα εν λόγω χρυσαφικά τα οποία βρήκε η συγκεκριμένη υπάλληλος της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου σε κουφάλα δέντρου απέναντι από την ταβέρνα Βρούβας στο Ψαλίδι πριν από τέσσερις μέρες και τα παρέδωσε στην αστυνομία, είχαν κλαπεί τον τελευταίο μήνα από κοσμηματοπωλείο εντός του ξενοδοχείου Νεπτουν στο Μαστιχάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο πιο μακριά στο Νατούρα Παρκ στο Ψαλίδι (δίπλα στον υδροβιότοπο) βρέθηκαν και οι προθήκες των κοσμημάτων που είχαν κλαπεί από το εν λόγω ξενοδοχείο.

Η ασφάλεια από τη στιγμή της παράδοσης των κοσμημάτων (χρυσά ρολόγια κοσμήματα κλπ) αξίας περίπου 5-6 χιλιάδων ευρώ (σύμφωνα με πρόχειρες εκτιμήσεις), παρακολουθούσε συστηματικά την περιοχή μήπως και εμφανιστούν οι δράστες για να τα παραλάβουν χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα.

Από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε το θέμα από τον δήμο Κω οι έρευνες σταμάτησαν. Η συνολική αξία των κοσμημάτων που είχαν κλαπεί από το συγκεκριμένο ξενοδοχείο ήταν άνω των 100.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Συνεχής ενημέρωση για τη μεγάλη φωτιά στην Αχαϊα

Κρήτη: Η Χρυσή Αυγή βγάζει παράνομους μετανάστες από σπίτια

Φθιώτιδα: Ο γιος απέτρεψε την αυτοκτονία του πατέρα του!

Πρέβεζα: Αγωνία και χειροκροτήματα για τον ναυαγοσώστη που έσωσε 12χρονο παιδί!

Κρήτη:Κόλλησε στο τελωνείο, το όνειρο ομογενούς για γάμο στα Χανιά!

Αχαϊα: Άγριος καυγάς λίγο πριν την κηδεία του πατέρα τους!

Ηράκλειο:Εκλιπαρούσαν για λίγο ελαιόλαδο-Φωτό και βίντεο με δραματικές εικόνες!

Ηλεία:Ο ιερέας, η αιθέρια ύπαρξη και… το σημάδι του έρωτα!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε