Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Κουμπάρος Σώρρα: Διέκοψα την πορεία της Ελλάδας προς τη σωτηρία [vid]

Εικόνα από ΤΑΤΙΑΝΑ live
Εικόνα από ΤΑΤΙΑΝΑ live

Μετά την καταδίκη του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του, ο κουμπάρος του Φώτης Λεπίδας, μίλησε για την υπόθεση και σχολίασε την απόφαση του δικαστηρίου.

“Αυτός ο άνθρωπος είναι γονιδιακά απατεώνας και η γυναίκα του είναι ο ιθύνων νους αυτής της ιστορίας” είπε στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live.

“Είναι δύο άνθρωποι που δεν έκαναν τόποτε άλλο από την πρώτη στιγμή που σμίξανε από το να δημιουργού προϋποθέσεις απατηλής εκμετάλλευσης ανθρώπων” συμπλήρωσε.

 

“Διέκοψα την πορεία της Ελλάδας προς τη σωτηρία”

 

Όπως είπε μεταξύ άλλων ο  γνωστός δικηγόρος της Πάτρας “Σήμερα είναι η μέρα που νιώθω λίγο άσχημα, γιατί διέκοψα την πορεία της Ελλάδας προς τη σωτηρία γιατί καταδικασα τον σωτήρα και ο σωτήρας θα εκτίσει ποινή πλέον… με συνέπεια να νιώθω λίγο άβολα. Θα πάει φυλακή 8 χρόνια και 8 χρόνια η σύζυγός του”.

Μάλιστα, στο σημερινό δικαστήριο ο Αρτέμης Σώρρας δεν εμφανίστηκε καν και έστειλε έναν δικηγόρο να ζητήσει αναβολή.

“Βρήκε κάποιον δικηγόρο από την Καλαμάτα που δε μπορούσε να έρθει. Αλλά επειδή τρεις φορές έχει ζητήσει αναβολή με τρεις διαφορετικούς δικηγόρους πάντα βρίσκει κάποιο δικηγόρο που έχει κάποια δουλειά…  το δικαστήριο, προφανώς σκεπτόμενο σωστά δεν του έδωσε αναβολή”.

Το σημερινό δικαστήριο, ήταν για την υπόθεση της υπεξαίρεσης αυτοκινήτου αξίας 50.000 ευρώ. Όπως εξηγεί χαρακτηριστικά ο κουμπάρος του “Το πούλησε με εξουσιοδότηση και κράτησε τα χρήματα. Μετά πήρε άλλη εξουσιοδότηση, με χρηματοδοτήσεις από τράπεζες όλα αυτά και με άλλη εξουσιοδότηση το πούλησε ξανά, κράτησε τα χρήματα. Και πήρε τρίτη φορά εξουσιοδότηση, το ξαναπούλησε και ξανακράτησε τα λεφτά. Μια καλή μπαζα, κοντά στα 140 χιλιάρικα απ’ ότι ξέρω με ένα αυτοκίνητο.”

Όσο για το πώς αισθάνεται μετά από όλα όσα συνέβησαν με τον Αρτέμη Σώρρα; “Δεν αισθάνθηκα θύμα αλλά τέκνο της ανάγκης. Ένας άνθρωπος που πιάστηκε από τα μαλλιά προκειμένου να αντιμετωπίσει δύο πολύ σοβαρά υγείας της οικογένειάς του. Αυτά εκμεταλλεύτηκε (ο Σώρρας)…”.

Πηγή: ΤΑΤΙΑΝΑ live, PatrasTV

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε