Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Κοζάνη: Λύθηκε το μυστήριο με το πτώμα που βρήκε κτηνοτρόφος!

ΦΩΤΟ AΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ AΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η εξαφάνιση είχε δηλωθεί στις 20 Φεβρουαρίου – Τελευταία φορά που εθεάθη ζωντανός ήταν το βράδυ της 18ης Φεβρουαρίου – Τι λέει για το θέμα η Αγγελική Νικολούλη… (δείτε βίντεο)

Σε 23χρονο, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί τον περασμένο Φεβρουάριο από τη Σιάτιστα Κοζάνης, ανήκει το πτώμα που βρέθηκε προ ημερών σε αγροτική περιοχή των Γρεβενών.

Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν οι αστυνομικές αρχές κατά τη διενέργεια των εργαστηριακών ελέγχων στο πτώμα του άτυχου άνδρα. «Η ταυτοποίηση έγινε ύστερα από αντιπαραβολή γενετικού του υλικού, με γενετικό υλικό από πρόσωπο του συγγενικού του περιβάλλοντος», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας.

Η εξαφάνιση του 23χρονου είχε δηλωθεί στις 20 Φεβρουαρίου. Τελευταία φορά που εθεάθη ζωντανός ήταν το βράδυ της 18ης Φεβρουαρίου, όταν έφυγε από το σπίτι όπου ζούσε στη Σιάτιστα για να συναντήσει έναν φίλο που διέμενε στην ίδια γειτονιά.

Κάτοικοι της περιοχής μαζί με την Αστυνομία «χτένισαν» για αρκετές μέρες την περιοχή, χωρίς όμως οι έρευνες να αποδώσουν καρπούς. Οι οικείοι του μάλιστα αναζήτησαν τα ίχνη του 23χρονου και μέσω γνωστής τηλεοπτικής εκπομπής.

Τελικά, πριν από μία βδομάδα, στις 26 Σεπτεμβρίου, κτηνοτρόφος από την περιοχή των Γρεβενών, βρήκε το πτώμα του άτυχου νέου σε αγροτική περιοχή μεταξύ των Δημοτικών Διαμερισμάτων Κοκκινιάς και Ταξιάρχη του νομού Γρεβενών. (διαβάστε το σχετικό άρθρο).

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε