Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Κοζάνη: Νταλίκα έπεσε σε σταματημένο αυτοκίνητο μέσα σε σήραγγα της Εγνατίας! [vid]

ΦΩΤΟ από kozanilife
ΦΩΤΟ από kozanilife

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο οδηγός από την Κοζάνη, στο σταματημένο αυτοκίνητο του οποίου έπεσε φορτηγό μέσα σε σήραγγα της Εγνατίας Οδού.

Το τροχαίο ατύχημα έγινε στις 16:00, όταν λόγω βλάβης του αυτοκινήτου του και ενώ κινούνταν με κατεύθυνση προς Κοζάνη, ο οδηγός αναγκάστηκε να σταματήσει μέσα στη σήραγγα της Εγνατίας Οδού. Ο ίδιος βγήκε αμέσως από το όχημά του, τοποθέτησε τα προβλεπόμενα διακριτικά (τρίγωνο) και προειδοποιούσε τα διερχόμενα οχήματα να αλλάξουν κατεύθυνση σε απόσταση 30 τουλάχιστον μέτρων πριν το όχημά του, έως ότου φτάσουν οι άντρες της Εγνατίας Οδού.

Διερχόμενη νταλίκα με οδηγό Ρουμανικής καταγωγής για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, δεν είδε ούτε τα διακριτικά αλλά και τον ίδιο τον οδηγό με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το σταθμευμένο όχημα. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ο οδηγός της νταλίκας δεν πρόλαβε να φρενάρει, με τον ίδιο να αντιλαμβάνεται το γεγονός μετά από την σύγκρουση, σύμφωνα με τη μαρτυρία του οδηγού του αυτοκινήτου.

Για καλή του τύχη ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν βρισκόταν μέσα στο όχημα κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης και αποφευχθήκαν τα χειρότερα, ενώ από τύχη δεν υπήρχαν άλλοι επιβαίνοντες, ούτε ενεπλάκησαν άλλα οχήματα.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στο KOZANILIFE.GR, θα μπορούσε στο ταξίδι αυτό να είναι και η σύζυγός, ως συνήθως. Από το ατύχημα ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς, ενώ το αυτοκίνητο καθώς επίσης και το αγροτικό μηχάνημα που μετέφερε ο οδηγός του ΙΧ έπαθαν μεγάλες υλικές ζημιές.

Πηγή: kozanilife

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε