Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Κοζάνη: Στα δίχτυα της αστυνομίας ο δράκος

Η σύλληψη είναι θέμα ωρών λένε στελέχη της αστυνομίας - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η σύλληψη είναι θέμα ωρών λένε στελέχη της αστυνομίας - ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τον έχουν εντοπίσει και περιμένουν ένταλμα σύλληψης – Τον έχει αναγνωρίσει αυτόπτης μάρτυρας και οι 3 γυναίκες που δέχθηκαν επίθεση…

Όπως αποκάλυψε πρώτο το NewsIt.gr, οι 3 γυναίκες που είδαν το χάρο με τα μάτια τους, πήγαν στο αστυνομικό τμήμα, είδαν φωτογραφίες και όλες αναγνώρισαν το ίδιο άτομο σαν τον επίδοξο βιαστή τους. Λίγες ώρες αργότερα προστέθηκε ακόμη ένα άτομο. Ένας άνδρας που είδε με τα μάτια του την τρίτη επίθεση. Όταν ο δράκος πάλεψε με μία γυναίκα στο ασανσέρ της πολυκατοικίας της και έφυγε τρέχοντας για να αποφύγει τη σύλληψη.

Αστυνομικά στελέχη της περιοχής αναφέρουν στο NewsIt.gr, ότι ο δράστης είναι 31ος ετών και έχει φυλακιστεί στο παρελθόν για απόπειρα βιασμού. Είναι άτομο με ψυχολογικά προβλήματα που τα τελευταία 24ωρα κρύβεται, σε σημείο που έχουν εντοπίσει οι αστυνομικοί, για να αποφύγει τη σύλληψη. 

“Ξέρουμε ποιος είναι, ξέρουμε που κρύβεται και όταν έρθει στα χέρια μας το ένταλμα σύλληψης θα τον πιάσουμε” μας είπε υψηλόβαθμο στέλεχος της αστυνομίας. Ο 31χρονος είναι γιος μεροκαματιάρη και τα όσα έκανε πριν από 3 μέρες αποτελούν το μόνιμο θέμα συζήτησης στην Κοζάνη… (δείτε το σχετικό βίντεο) 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε