Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Κοζάνη: Η στιγμή που νταλίκα “βουλιάζει” σε δρόμο – Η εξήγηση του οδηγού για το μεγάλο λάθος [pics]

Κοζάνη: Η στιγμή που νταλίκα “βουλιάζει” σε δρόμο – Η εξήγηση του οδηγού για το μεγάλο λάθος [pics]

Οι εικόνες από την Κοζάνη με τη νταλίκα να χάνεται σε δρόμο σαρώνουν το διαδίκτυο. Ο οδηγός της που σώθηκε μίλησε στους αστυνομικούς…

Ένα πραγματικά ασυνήθιστο τροχαίο ατύχημα συνέβη το βράδυ της Δευτέρας στον πολύπαθο δρόμο Αιανής – Καισαρειάς στην Κοζάνη, όταν μια νταλίκα, ο οδηγός της οποίας από λάθος στο GPS (όπως ανέφερε ο ίδιος) πήρε λάθος κατεύθυνση, κυριολεκτικά “βούλιαξε” μέσα στο δρόμο, στην περιοχή του “Χάντακα”.

Από τύχη ο οδηγός βγήκε σώος και αβλαβής, ενώ όλα δείχνουν πως το 20 τόνων ευπαθές εμπόρευμα που μετέφερε για το εργοστάσιο της ALFA Κουκουτάρης στον Άργιλο έχει καταστραφεί.

Φυσικά, στο σημείο έσπευσε η Τροχαία, ενώ ο δρόμος έχει κλείσει για όλα τα οχήματα. Οι φωτογραφίες του Γιώργου Φτάκα είναι χαρακτηριστικές από το σημείο.

Νταλίκα “βούλιαξε” σε δρόμο της Κοζάνης

Εν τω μεταξύ, το βράδυ της Τρίτης ένα μεγάλο κριάρι ξέφυγε από μαντρί στο Σιόπατο και άρχισε να χτυπά με τα κέρατα τα αυτοκίνητα, ακόμη και εκείνα που κινούνταν στο δρόμο, κοντά στον Ι.Ν. του Αγίου Νικάνορα!

Έκπληκτοι και φυσικά ανήσυχοι, κάτοικοι και οδηγοί ειδοποίησαν την Αστυνομία και στο σημείο έφτασαν αμέσως δυο περιπολικά.

Τελικά το… ανήσυχο κριάρι “συνελήφθη” από πολίτες που “γνώριζαν από ζώα”.

Πηγή: kozanimedia.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις