Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Κοζάνη:Άνοιξε τα μάτια του και βρήκε την κοπέλα του, νεκρή!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει τα αίτια του θανάτου της 31χρονης γυναίκας, στο σπίτι του φίλου της…

Τα αίτια του θανάτου μιας 31χρονης γυναίκας, που βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης (30-05-2012) σε σπίτι φίλου της, διερευνούν οι αστυνομικές αρχές και η ιατροδικαστική υπηρεσία Κοζάνης.

Η γυναίκα που κατάγεται από τη Λευκόβρυση, βρέθηκε νεκρή σε φιλικό της σπίτι στο Μαυροδένδρι από τον ίδιο τον 42χρονο φίλο της και ιδιοκτήτη του σπιτιού. Σύμφωνα με πληροφορίες του e-ptolemeos.gr, τα δύο άτομα πέρασαν μαζί το προηγούμενο βράδυ και κάποια στιγμή έπεσαν για ύπνο, αλλά η γυναίκα δεν ξύπνησε ποτέ…

Tο μεσημέρι ο 42χρονος μόλις αντιλήφθηκε ότι η φίλη του ήταν νεκρή, ειδοποίησε το ΕΚΑΒ που μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο νοσοκομείο Κοζάνης, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Χθες το πρωί (31-05-2012) πραγματοποιήθηκε νεκροψία – νεκροτομή, ενώ παραγγέλθηκε τοξικολογική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου. Ο ιατροδικαστής περιορίστηκε να πει ότι «τα αίτια είναι αδιευκρίνιστα και είμαστε εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων».

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο η 31χρονη όσο και ο 42χρονος είναι άτομα εξαρτημένα από ναρκωτικές ουσίες, ενώ ο δεύτερος έχει απασχολήσει την αστυνομία για ναρκωτικά και κλοπές. Να σημειωθεί επίσης ότι στο μπουφάν της 31χρονης βρέθηκαν 11,3 γραμμάρια χασίς και χάπια τα οποία στάλθηκαν για εξέταση. Η άτυχη γυναίκα είχε γλιτώσει πριν από έναν μήνα ακριβώς, όταν το σπίτι της στην Κοζάνη, όπου έμεινε τότε, πήρε φωτιά από ηλεκτρικό σκεύος, χωρίς να το αντιληφθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε