Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Κοζάνη:Πτώση θανάτου από τον 6ο όρφο – Έγκλημα ή αυτοκτονία;

Θύμα ένας 21χρονος που άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο…

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, το τραγικό περιστατικό έγινε χθες το μεσημέρι (10-11-2011). Κάτω από άγνωστες συνθήκες ο 21χρονος έπεσε από το μπαλκόνι του διαμερίσματος που διαμένει στον 6ο όροφο.

Κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν την αστυνομία και ασθενοφόρο. Ο νεαρός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, αλλά λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με τους γιατρούς ο 20χρονος υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, βαριά κάκωση στο θώρακα (αιμοπνευμοθώρακα) και κατάγματα στα κάτω άκρα, αλλά το χειρότερο ήταν ότι είχε χάσει πολύ αίμα. Επειδή η ενδοκοιλιακή αιμορραγία ήταν ακατάσχετη και δεν μπορούσε να μεταφερθεί, οι γιατροί του Μαμάτσειου νοσοκομείου αποφάσισαν να τον χειρουργήσουν.

Έδωσαν επί ώρες μάχη να κρατήσουν τον πολυτραυματία στη ζωή, αλλά δυστυχώς ο άτυχος φοιτητής υπέκυψε λίγο πριν από τις 15.00 το απόγευμα.

Η αστυνομία προσπαθεί να ρίξει φως στις συνθήκες του θανάτου. Για την ώρα δεν έχει αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο, ενώ οι αξιωματικοί προσπαθούν να μάθουν ποιος ή ποιοι ήταν στο διαμέρισμα, πριν την μοιραία πτώση του 21χρονου.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο άτυχος νεαρός ήταν ένα ήσυχο, φυσιολογικό παιδί, που δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε