Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Κράτησαν ενέχυρο τα κινητά της για να εξετάσουν τη μητέρα της!

Κράτησαν ενέχυρο τα κινητά της για να εξετάσουν τη μητέρα της!

Κι όμως συνέβη στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης…

Την απίστευτη ιστορία που έζησε η κ. Δήμητρα Σουσαμλή, από την Αγιάσο της Λέσβου περιγράφει σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ το lesvosnews.gr.

Πριν από λίγες ημέρες, η 75χρονη μητέρα της η οποία πάσχει από την ασθένεια του Αλτσχάιμερ, αισθάνθηκε μία έντονη αδιαθεσία, με δυνατό πόνο στην καρδιά της.

Αμέσως η κυρία Σουσαμλή τη μετέφερε με το αυτοκίνητό της στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, για να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Αφού της έκαναν αιματολογικές και ακτινολογικές εξετάσεις, ζήτησαν από την κόρη να πληρώσει κάποια χρήματα, για να τις παραδώσουν τα αποτελέσματα και συνεχίσουν με περαιτέρω εξετάσεις..

Η κ. Σουσαμλή σύμφωνα με όσα καταγγέλει στο LesvosNews.gr, τους είπε ότι δεν είχε μαζί της χρήματα και ότι θα προσπαθούσε να βρει κάποιον γνωστό της, για να της φέρει, ή αν μπορούσε να τα πήγαινε η ίδια την επόμενη ημέρα.

Η απάντηση που πήρε, ήταν ως κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται και κάποιος υπάλληλος του Νοσοκομείου, μεταφέροντας εντολές ανωτέρων του, της πρότεινε να αφήσει ως… εγγύηση κάποιο προσωπικό της αντικείμενο, μέχρι να φέρει τα χρήματα!

Εκείνη τους είπε ότι τα μόνα πράγματα που είχε μαζί της, ήταν τα δύο κινητά της τηλέφωνα, τα οποία και τελικά κράτησαν ως ενέχυρο!

Να σημειωθεί πως η Δήμητρα Σουσαμλή είναι γνωστή επιχειρηματίας στην τοπική κοινωνία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε