Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κρήτη: Η άφιξη του Αμπράμοβιτς και η θαλαμηγός με τους υψηλούς καλεσμένους του – Οι διακοπές του κροίσου [pics]

Κρήτη: Η άφιξη του Αμπράμοβιτς και η θαλαμηγός με τους υψηλούς καλεσμένους του – Οι διακοπές του κροίσου [pics]

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς έφτασε στην Κρήτη με το υπερπολυτελές του τζετ. Αμέσως μετά το Ηράκλειο κινήθηκε ανατολικά στα ανοικτά του Αγίου Νικολάου…

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς, προσγειώθηκε με το υπερπολυτελές του τζετ στο Ηράκλειο και κινήθηκε ανατολικά στα ανοικτά του Αγίου Νικολάου, όπου έχει δέσει τις τελευταίες μέρες η εντυπωσιακή θαλαμηγός του «Eclipse» μετά την επίσκεψη στα Χανιά. Ο Ρώσος ολιγάρχης έχει μαζί του δυο υψηλούς προσκεκλημένους, οι οποίοι τον συνοδεύουν στην επίσκεψή του και βρίσκονται εντός της χλιδάτης θαλαμηγού σύμφωνα με πληροφορίες.

Η θαλαμηγός του Αμπράμοβιτς

Η θαλαμηγός «Eclipse» είχε δέσει στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων, στα τέλη του προηγούμενου μήνα και παρέμεινε εκεί μέχρι να αναχωρήσει για την Ελούντα λίγες μέρες αργότερα. Ο Ρώσος μεγιστάνας έχει δείξει την αγάπη του για την χώρα μας με τις πολλές επισκέψεις του στην Ελλάδα, ενώ στα Χανιά το Eclipse έχει έρθει άλλη μία φορά, τον Οκτώβριο του 2013, όταν έκαναν τις διακοπές τους τα τρία από τα έξι παιδιά του.

Υπενθυμίζουμε ότι, το Eclipse αξίας 1,9 δισ. δολαρίων, έχει μήκος 164 μέτρα, κατασκευάστηκε το 2010, διαθέτει δύο ελικοδρόμια, 24 σουίτες-ξενώνες, δύο πισίνες και ντίσκο, σπα, αίθουσα προβολών, τζακούζι, μία πισίνα που μπορεί να γίνει πίστα και πολλές άλλες πολυτελείς ανέσεις.

Οι διακοπές του Ρομάν Αμπράμοβιτς στην Κρήτη

Πηγή: zarpanews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις