Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Κρήτη: Αντιδράσεις για την καλοκαιρινή… απογείωση της βενζίνης!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η τρελή κούρσα ανόδου της τιμής της βενζίνης στην καρδιά του καλοκαιριού προκαλεί θύελλα αντιδράσεων στο Ηράκλειο με αποτέλεσμα να καλείται η επιτροπή ανταγωνισμού να “κάνει επιτέλους τη δουλειά της”.

Η αμόλυβδη πωλείται σήμερα στα πρατήρια της πόλης μέχρι και προς 1,90 ευρώ το λίτρο, ενώ αίσθηση προκαλεί η γεωμετρική άνοδος των ρελευταίων εβδομάδων όπως … παραδοσιακά και … ανεξήγητα συμβαίνει κάθε καλοκαίρι.

Σε ανακοίνωσή του το εργατικό Κέντρο ηρακλείου επισημαίνει:
Για μια ακόμα φορά, σε περίοδο έντασης των μετακινήσεων λόγο ( διακοπών των εργαζομένων οι τιμές της βενζίνης … απογειώνονται ! Με τις τιμές της βενζίνης, να αγγίζουν σε ορισμένες περιπτώσεις και το 1,90€ οι διακοπές ακόμα και στον τόπο καταγωγής των εργαζομένων γίνεται μια δύσκολη – αν όχι απαγορευμένη υπόθεση και η προσδοκία για μερικές ημέρες χαλάρωσης παραμένει μια ανεκπλήρωτη επιθυμία.

Καλούμε για μια ακόμα φορά το αρμόδιο Υπουργείο Ανάπτυξης να διερευνήσει και να επιβάλει όρους σε όλο το « κύκλωμα » παραγωγής – διακίνησης – διανομής και πώλησης καυσίμων. Καλούμε τέλος, την επιτροπή ανταγωνισμού να κάνει επιτέλους τη δουλεία της!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Συνεχής ενημέρωση για τις φωτιές σε Αχαϊα και Κρήτη

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε