Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Κρήτη: Απειλές και κατάρες για τον δολοφόνο και βιαστή 85χρονης γριούλας!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

”Βράζει” η τοπική κοινωνία με τον 46χρονο Ρουμάνο που βίασε και σκότωσε μια ανήμπορη γριούλα

Oι φρικιαστικές λεπτομέρειες του στυγερού εγκλήματος με θύμα την 85χρονη Σοφία Κορναράκη, το Μάρτιο του 2012, θα αναβιώσουν σήμερα στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Νεάπολης.

Στο εδώλιο θα καθίσει ένας 46χρονος Ρουμάνος, ο οποίος μαζί με τον γιο του, μπήκαν στο σπίτι της άτυχης γυναίκας στην Επισκοπή Πεδιάδος για να την κλέψουν και τη σκότωσαν. Ο γιος, ως ανήλικος την εποχή που τελέστηκε το έγκλημα, δικάστηκε το Σεπτέμβριο από το Τριμελές Ανηλίκων Ηρακλείου και καταδικάστηκε σε 19 χρόνια κάθειρξης.

Ο πατέρας εκτός από την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, αντιμετωπίζει και την κατηγορία του βιασμού της άτυχης γυναίκας.

Το χρονικό του εγκλήματος
που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία
Όπως διαπιστώθηκε, δράστες είναι δύο Ρουμάνοι, πατέρας και γιος, που την είχαν βάλει στο μάτι και μπήκαν αποφασισμένοι να τη σκοτώσουν, το βράδυ της 18ης Μαρτίου του 2012 (διαβάστε το σχετικό άρθρο)

Η άτυχη γυναίκα ξεψύχησε αβοήθητη με τους δράστες να την έχουν γυρίσει μπρούμυτα στο πάτωμα, να της έχουν δέσει μάτια και χέρια και να της έχουν κλείσει το στόμα με πανί. Σύμφωνα με το cretalive.gr, όταν έγινε γνωστή η δολοφονία, οι μετανάστες που εργάζονταν στην περιοχή εκδιώχθηκαν κακήν-κακώς μέσα σε μία νύχτα ενώ άλλοι αλλοδαποί εξαφανίστηκαν με δική τους πρωτοβουλία, αντιλαμβανόμενοι ότι η ζωή τους διατρέχει άμεσο κίνδυνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Λάρισα: Τραγωδία σε σπίτι φοιτητών – Πέθαναν δύο και χαροπαλεύουν άλλοι τρεις από αναθυμιάσεις – Φωτό και βίντεο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε