Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Κρήτη: Δεν έχει τέλος το δράμα 5χρονης, που έμεινε ”φυτό” και την εγκατέλειψαν οι γονείς της!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Η ιστορία του μικρού παιδιού είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Το μόλις 5 ετών κοριτσάκι από τον Άγιο Νικόλαο μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα…

είχε μείνει “φυτό” ζώντας με την υποστήριξη μηχανημάτων, μόνο κι εγκαταλελειμμένο από τους φυσικούς του γονείς, που στην ουσία το είχαν αφήσει στην Κοινωνική Υπηρεσία του ΠΑΓΝΗ.

Μοναδική του φροντίδα οι νοσοκόμες και οι γιατροί της Κοινωνικής Υπηρεσίας και παρ’ότι δεν μπορεί να αντιληφθεί την πραγματικότητα, βιώνει το σκληρό πρόσωπό της, απ’τους φυσικούς του γονείς που δεν το θέλουν πια μαζί τους, αλλά δεν το αφήνουν να βρει και το δρόμο του.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η γονική μέριμνα του παιδιού έχει γίνει αντικείμενο δικαστικής διαμάχης ανάμεσα στις κρατικές υπηρεσίες μέριμνας και τους γονείς του παιδιού, που παρ’ότι δεν το θέλουν στο σπίτι τους, διεκδικούν την επιμέλειά του…

Η προσωρινή απόφαση της Εισαγγελίας δίνει τη μέριμνα στο πρώην ΠΙΚΠΑ, που έχει φροντίσει για τα στοιχειώδη. Ένα μικρό δωματιάκι στην Πόμπια, απομονωμένο από τα υπόλοιπα παιδιά, για να μην τα ενοχλεί η 5χρονη Ελευθερία, που δεν μπορεί να νιώσει … πόσο βάρος έχει γίνει για ένα κράτος στα όρια της εξαθλίωσης, “μπαλάκι” ανάμεσα σε αρμόδιους φορείς και αναρμόδιους γονείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Εύβοια:Συγκλονίζει ο σπαραγμός του παιδιού, που βρήκε νεκρό τον πατέρα του!

Ηλεία: Εξαφανίστηκε συλλεκτική Ολυμπιακή δάδα, αξίας 300.000€!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε