Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κρήτη: Δύτες του πολεμικού ναυτικού εξουδετέρωσαν ενεργό βλήμα!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Όταν μετά από αυτοψία ξεκαθαρίστηκε ότι τα ευρήματα στην περιοχή των Πέρα Γαλήνων και στη Λυγαριά, δεν ήταν αρχαία αντικείμενα, αλλά πυρομαχικά ξεκίνησε επιχείρηση για την απομάκρυνσή τους.

Ειδική μονάδα του Πολεμικού Ναυτικού αποτελούμενη από πυροτεχνουργούς και δύτες, από τα Χανιά, ανέλαβαν την επιχείρηση, που εκτελέστηκε με τη συνδρομή του Λιμενικού Σώματος, του ΕΚΑΒ και της αστυνομίας. Η περιοχή αποκλείσθηκε.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Μαλεβιζίου, δύτες και πυροτεχνουργοί επιχείρησαν αρχικά στην περιοχή του Φόδελε, όπου και εξουδετέρωσαν με ασφάλεια ένα ενεργό βλήμα, ενώ στη συνέχεια επιχείρησαν να προσεγγίσουν ένα ακόμη βλήμα που βρίσκεται στο βυθό της θάλασσας, στη “μύτη” του κόλπου της Λυγαριάς.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, οι καιρικές συνθήκες και ο έντονος κυματισμός δεν επέτρεψαν στους δύτες να προσεγγίσουν το σημείο και η συγκεκριμένη επιχείρηση θα επαναληφθεί μόλις ο καιρός το ευνοήσει. Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης εκφράζει δημόσια τις θερμές ευχαριστίες της δημοτικής αρχής προς όλους όσοι συμμετείχαν στις σημερινές επιχειρήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Κόρινθος:Απειλούσε να αυτοκτονήσει από τη γέφυρα του Ισθμού-Δείτε το βίντεο!

Ρέθυμνο:Νέα δίωξη στον γυμναστή-παιδεραστή για σκληρά βίντεο με ανήλικους!

Φθιώτιδα: Το πάρτυ συνεχίζεται – ”Έκανε δώρο στον εαυτό του, 30.000€”

Χανιά: Περπατούσε και ”πάγωσε” όταν κοίταξε τυχαία στη θάλασσα!

Αχαϊα: Η ανοιχτή ακρόαση, ”πρόδωσε” το ροζ μυστικό του μοναχού!

Φθιώτιδα: Ο κλέφτης άνοιξε διάλογο με τους γείτονες – Δείτε φωτό!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε