Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Κρήτη: Έφτασε η πρώτη πτήση τσάρτερ στο αεροδρόμιο Σητείας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Την πρώτη πτήση τσάρτερ από την Ολλανδία που μετέφερε 180 τουρίστες στο αεροδρόμιο Σητείας, υποδέχτηκαν σήμερα ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, ο δήμαρχος Σητείας, Θοδωρής Πατεράκης και τοπικοί τουριστικοί φορείς.

Οι επισκέπτες μόλις έφτασαν, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν κρητικούς παραδοσιακούς χορούς από το Λύκειο Ελληνίδων Σητείας και ζωντανή κρητική μουσική, και να γευτούν παραδοσιακά κρητικά εδέσματα.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης αφού καλωσόρισε τους πρώτους τουρίστες για τη νέα τουριστική σεζόν, αναφέρθηκε στα θέματα υποδομών τα οποία όπως είπε, στηρίζει η Περιφέρεια Κρήτης.
Ο Σταύρος Αρναουτάκης παράλληλα επεσήμανε την αναγκαιότητα ολοκλήρωσης του νέου κτιρίου στο αεροδρόμιο Σητείας, τονίζοντας ότι οι πτήσεις τσάρτερ εξωτερικού θα πρέπει να συνεχιστούν πάση θυσία στο μέλλον καθώς θα δώσουν μεγάλη ανάπτυξη στον τόπο.

Ο δήμαρχος της πόλης στο καλωσόρισμα, τους ευχήθηκε να απολαύσουν τη διαμονή τους, ώστε να μεταφέρουν τις θετικές τους εντυπώσεις στους φίλους και συγγενείς τους.
Παράλληλα, ο κύριος Πατεράκης ανέφερε ότι ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας πήρε σήμερα σάρκα και οστά, δίνοντας ελπίδες για την ενίσχυση του τουρισμού της ανατολικής Κρήτης αλλά και της τοπικής οικονομίας. Όπως έγινε γνωστό, η αεροπορική εταιρεία «Τρανσάβια» θα κάνει τη συγκεκριμένη γραμμή σε εβδομαδιαία βάση, από Ολλανδία.

Διαβάστε ακόμα:

Απαγορεύεται από 1η Μαϊου η είσοδος τουριστών στα γνωστά coffee shops της Ολλανδίας

Ηράκλειο: Αλωνίζουν και ”γδύνουν” ζευγάρια τουριστών!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε