Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Κρήτη: ”Είσαι φονιάς” φωνάζουν οι γονείς του Ρουσάκη – Αθώοι οι πρώτοι 8 κατηγορούμενοι!

Κρήτη: ”Είσαι φονιάς” φωνάζουν οι γονείς του Ρουσάκη – Αθώοι οι πρώτοι 8 κατηγορούμενοι!

Ολοκληρώνεται η δίκη για τη δολοφονία του Γιάννη Ρουσάκη στο Ηράκλειο, με την ανακοίνωση των ποινών – Οι πρώτοι 8 κρίθηκαν αθώοι – Νέο ξέσπασμα από τους γονείς του αδικοχαμένου νεαρού…

Αθώοι κρίθηκαν λίγο πριν τις 12.00 οι πρώτοι 8 κατηγορούμενοι για την υπόθεση Ρουσάκη. Αυτή την ώρα το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων εξετάζει το αίτημα των συνηγόρων του 26χρονου βασικού κατηγορουμένου για ελαφρυντικά, όπως η ειλικρινής μεταμέλεια. Συγκλονιστικές στιγμές με τους γονείς του Ρουσάκη να φωνάζουν ”είναι φονιάς”!

Με μία ακροαματική διαδικασία εξπρές, όπου εξετάστηκαν δεκάδες μάρτυρες και κατηγορούμενοι, φτάνει στο τέλος της η πολύκροτη δίκη για το θάνατο του Γιάννη Ρουσάκη. Η απόφαση που αρχικά αναμενόταν στο τέλος της εβδομάδας θα ανακοινωθεί τελικά σήμερα.

Κεντρικό πρόσωπο ο 26χρονος κατηγορούμενος ο οποίος στην απολογία του τόνισε “δε θυμάμαι τι ακριβώς έγινε, κάποια στιγμή είδα ματωμένο το μαχαίρι, κατάλαβα ότι τραυμάτισα κάποιον, φοβήθηκα και έφυγα για το Ρέθυμνο. Την επόμενη ημέρα έμαθα πως υπήρχε νεκρός, αισθάνθηκα τύψεις και παραδόθηκα”.

Η πρόταση της εισαγγελέως έδρας ήταν καταπέλτης για τον 26χρονο αφού πρότεινε την ενοχή του χωρίς ελαφρυντικά, όπως ακριβώς αναφέρει το κατηγορητήριο, γεγονός που κάνει ακόμη δυσκολότερα τα πράγματα για τον 26χρονο.

Την ίδια ώρα καλύτερα είναι τα πράγματα για τον 23χρονο ο οποίος κατηγορείται για άμεση εμπλοκή στο φόνο του Ρουσάκη αφού η εισαγγελέας τόνισε ότι δεν προκύπτει από την ακροαματική διαδικασία συμμετοχή του στο φόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Θράκη: Τραγωδία με 6χρονο παιδί – Σκοτώθηκε σε εξωτερική τουαλέτα!

Αχαϊα: Σηκώθηκε από το κρεβάτι και έζησε την αυτοκτονία του άντρα της!

Ήπειρος: Η φωτογραφία του δολοφόνου που έβρασε και τεμάχισε το θύμα του!


Ηράκλειο: ”Ψάχνουμε φέρετρο για το μωρό μας” – Το ξέσπασμα του πατέρα!

Κέρκυρα: Μαρτύριο την ώρα του ύπνου – Ξύπνησαν το ζευγάρι με γροθιές!

Κρήτη: Πλακώθηκαν στο ξύλο οι δικηγόροι μέσα στο Ειρηνοδικείο!

Αχαϊα: Η λησταρχίνα έκλεισε ροζ ραντεβού με το μωρό στην αγκαλιά!

Κως: Πλήρωσε πολύ ακριβά τη φάρσα για βόμβα σε αεροπλάνο…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε