Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Κρήτη: Έτσι σκοτώθηκαν η Στέλλα και ο Γιάννης – Το βίντεο ντοκουμέντο του τροχαίου δυστυχήματος [vid]

Κρήτη: Έτσι σκοτώθηκαν η Στέλλα και ο Γιάννης – Το βίντεο ντοκουμέντο του τροχαίου δυστυχήματος [vid]

Η 20χρονη Στέλλα και ο 19χρονος Γιάννης παρασύρθηκαν από το αυτοκίνητο που θα δείτε. Αντιδράσεις για την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο οδηγός του μοιραίου ΙΧ…

Πρόκειται για ένα video από εξωτερική κάμερα ασφαλείας, που σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν στη διάθεσή τους από την πρώτη στιγμή και οι Αστυνομικές Αρχές. Η ώρα όπως φαίνεται στην εικόνα είναι 06:23 τα ξημερώματα. Στο video φαίνεται αρχικά ένα αυτοκίνητο να περνά με χαμηλή σχετικά ταχύτητα και στη συνέχεια στιγμές αργότερα, το όχημα του 20χρονου από τη Γεωργία να περνά με μεγάλη ταχύτητα, λίγα δευτερόλεπτα πριν χτυπήσει μερικές δεκάδες μέτρα πιο κάτω, τους δύο νέους που είχαν βγει βόλτα με το σκυλί τους. Την 20χρονη Στέλλα και τον 19χρονο Γιάννη που σκοτώθηκαν στις διακοπές τους.

Στο ίδιο video, φαίνονται τρία άτομα που κάθονται και συζητούν έξω από το κατάστημα που βρίσκεται η κάμερα, τα οποία και τρέχουν προς το σημείο του δυστυχήματος, μόλις αντιλαμβάνονται τι έχει συμβεί.

H 20χρονη ήταν φοιτήτρια της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πολυτεχνείου Κρήτης ενώ ο 19χρονος βρισκόταν στην πόλη για διακοπές. Η τραγική είδηση βύθισε στο πένθος τους συγγενούς τους, που προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους.

Ελεύθερος ο οδηγός του αυτοκινήτου

Την έντονη αντίδραση των συλλόγων που ασχολούνται με την οδική ασφάλεια αλλά και πολιτών, προκάλεσε η απόφαση να αφεθεί να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 20χρονος οδηγός που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του, τα δύο αδικοχαμένα παιδιά.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του 20χρονου οδηγού Κωσταντίνος Γκάζης ”ο πελάτης μου από την πρώτη στιγμή έχει δηλώσει τη συντριβή του και δι’εμού ζητάει και πάλι συγγνώμη σε όποιο βαθμό αποδειχθεί τελικά ότι φταίει”. Για ποσοστό αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα του οδηγού ο δικηγόρος του απάντησε «το ποσοστό που έχει βρεθεί δεν είναι αξιόποινο».

Πηγή: kriti24.gr, neakriti.gr

Κρήτη Τελευταίες ειδήσεις