Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Κρήτη: Η Χρυσή Αυγή βγάζει παράνομους μετανάστες από σπίτια

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Το τοπικό όργανο του κόμματος στα Χανιά σε blog του αναφέρει ότι τα μέλη του προβαίνουν σε “επιχειρήσεις” μετά από εκκλήσεις των κατοίκων

Όπως αναφέρει το Flashnews στο κείμενο που αναρτήθηκε με τίτλο “Δεκάδες περιπτώσεις καθημερινά σε όλη την Κρήτη όπου ζητείται η βοήθεια της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ” αναφέρεται:

«Χθες η ιδιοκτήτρια ημιτελούς οικίας στον Οδό Ξέπαππα, ήρθε σε επικοινωνία με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στα Χανιά, διότι είχε αφήσει το κλειδί πάνω στην πόρτα του διαμερίσματος της ώστε να μπει το πρωί ο ηλεκτρολόγος να τελειώσει τις εργασίες.

» Ωστόσο περίπου 15 λαθρομετανάστες έκαναν κατάληψη στο οίκημα απειλώντας την ιδιοκτήτρια ότι θα την σφάξουν και ότι πλέον θα μένουν εκείνοι εκεί!

» Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βοήθησε την άτυχη γυναίκα και λίγη ώρα μετά είχε την… ‘κυριότητα’ του σπιτιού της ξανά! Είναι γεγονός ότι η αποθράσυνση των λαθρομεταναστών οφείλεται στους αριστερούς αντιρατσιστές, οι οποίοι τους προτρέπουν να μπαίνουν σε όποιο σπίτι βρίσκουν ακατοίκητο!

» Με την μαρξιστική λογική της ‘συνιδιοκτησίας’ και της… ανακατανομής του ‘πλούτου’ (όπου πλούτος το σπιτάκι του καταχρεωμένου στις τράπεζες Έλληνα φορολογούμενου). Ωστόσο δεν είδαμε κανέναν από τους επαγγελματίες αντιρατσιστές να ανοίγει το σπίτι του να βάζει λαθρομετανάστες».

Από την παραπάνω περιγραφή αξίζει να σημειωθεί ότι απουσιάζει το πώς ακριβώς απομακρύνθηκαν οι μετανάστες και με ποια μέσα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε