Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Κρήτη: Κακοποιούσαν τα παιδιά για να ζουν τον έρωτά τους – Οι γείτονες δεν έμειναν απαθείς!

Κρήτη: Κακοποιούσαν τα παιδιά για να ζουν τον έρωτά τους – Οι γείτονες δεν έμειναν απαθείς!

Αυτή τη φορά οι γείτονες δεν έμειναν απαθείς στις παιδικές φωνές που ακούγονταν από το διαμέρισμα. Χειροπέδες στους γονείς σε μια υπόθεση που προκαλεί οργή και θλίψη…

Η Δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο για την υπόθεση της συστηματικής κακοποίησης που βίωναν, σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στις αστυνομικές αρχές, τρία μικρά παιδιά από την μητέρα τους και τον σύντροφό της. Η καταγγελία ανέφερε ότι το ζευγάρι, 42 και 36 ετών αντίστοιχα, δεν δίσταζε να ασκεί σχεδόν σε καθημερινή βάση ψυχολογική και σωματική βία στα τρία παιδιά, ηλικίας 9, 5 και 3 ετών για να έχει την ησυχία και να απολαμβάνει τον έρωτά του.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι το μεγαλύτερο θύμα ήταν το μικρότερο παιδί επειδή έκλαιγε συχνότερα και τους ενοχλούσε. Η 36χρονη είχε αποκτήσει τα τρία παιδιά από την προηγούμενη σχέση της ενώ ο 42χρονος έχει ένα 14χρονο παιδί. Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση μόλις έγινε η καταγγελία. Το ζευγάρι συνελήφθη, ενώ τα παιδάκια μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου όπου ειδοποιήθηκαν να μεταβούν και συγγενικά τους πρόσωπα.

Η Δικαιοσύνη πλέον θα αξιολογήσει το υλικό της δικογραφίας σε συνδυασμό με τις πραγματογνωμοσύνες παιδοψυχολόγων, προκειμένου να αποφανθεί για την ποινική μεταχείριση των δύο κατηγορουμένων αλλά κυρίως για την τύχη των παιδιών.

Ο εισαγγελέας, στον οποίο οδηγήθηκαν ο 42χρονος μαζί με την 33χρονη μετά τη σύλληψη τους από τις αστυνομικές αρχές, τους άφησε ελεύθερους, ενώ διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να εξακριβωθεί, αν ισχύουν όντως οι καταγγελίες, που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Πηγή: Εφημερίδα Πατρίς

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις