Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Κρήτη: ”Καλημέρα, ο άντρας σας φυλακίστηκε στην Ιταλία γιατί μετέφερε ναρκωτικά”!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στις φυλακές της ιταλικής πόλης Μπολτζάνο οδηγήθηκαν δύο Ηρακλειώτες…

οι οποίοι κατηγορούνται για μεταφορά ενός κιλού κοκαΐνης, την οποία φέρονται να προσπάθησαν να ξεφορτωθούν όταν έπεσαν σε μπλόκο των καραμπινιέρι. Η εξέλιξη αυτή έχει αιφνιδιάσει τις οικογένειες τους, που ενημερώθηκαν τηλεφωνικά. Πλέον προσπαθούν να συλλέξουν στοιχεία για την υπεράσπιση τους, πιστεύοντας ότι πρόκειται για «σκευωρία».

Σύμφωνα με το flashnews.gr μάλιστα, τις επόμενες ημέρες συγγενείς θα ταξιδέψουν από την Κρήτη στη Βόρεια Ιταλία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο Ηρακλειώτες επέβαιναν στο αυτοκίνητο του πατέρα του ενός, ο οποίος είναι ιερέας.
Συνελήφθησαν ενώ βρίσκονταν καθοδόν για Ελλάδα.

Αστυνομικοί κύκλοι εκτιμούν ότι οι συλληφθέντες χρησιμοποίησαν το αυτοκίνητο του ιερέα ώστε να είναι υπεράνω πάσης υποψίας. Σύμφωνα με το cretalive.gr, οι δύο είχαν ταξιδέψει στην Ολλανδία. Από ‘κει οδικώς διέσχισαν την Γερμανία και πέρασαν τα σύνορα της Ιταλίας όπου έπεσαν διαδοχικά σε δύο μπλόκα των ιταλικών Αρχών.

Αν και αρνήθηκαν ότι μετέφεραν τα ναρκωτικά, νομικοί κύκλοι αναφέρουν ότι υπάρχει στη δικογραφία κατάθεση οδηγού, ο οποίος υποστηρίζει ότι αντιλήφθηκε τους επιβαίνοντες στο προπορευόμενο αυτοκίνητο να πετούν κάτι στο οδόστρωμα. Οι δύο Ηρακλειώτες πέρασαν ανενόχλητοι το πρώτο μπλόκο των καραμπινιέρι, στο δεύτερο όμως ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε