Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Κρήτη: (Ξανα)έπιασαν δουλειά δύο ορθοπεδικοί που είχαν εμπλακεί στο σκάνδαλο με τις αναρρωτικές

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Στην Νομαρχιακή Μονάδα Υγείας του ΕΟΠΥΥ στο Ηράκλειο, βρέθηκαν από νωρίς το πρωί οι δύο ορθοπεδικοί που είχαν εμπλακεί στο σκάνδαλο με παράνομη χορήγηση αναρρωτικών αδειών

και για τους οποίους, σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive.gr, η απόφαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου του Οργανισμού κρίνει ότι μπορούν να επιστρέψουν στα καθήκοντα τους.

 

Η παρουσία των γιατρών, για τους οποίους να σημειωθεί δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί η πειθαρχική διερεύνηση της υπόθεσης (η σχετική ΕΔΕ δηλαδή), προκάλεσε αναστάτωση, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες υπήρξε και φραστική αντιπαράθεση τους με τον αναπληρωτή Διοικητή του τοπικού ΕΟΠΥΥ , κ. Καλαϊτζάκη.

Όπως είπε στο Cretalive, ο πρόεδρος των γιατρών του ΕΟΠΥΥ στο Ηράκλειο, κ. Παπαδάκης, επισήμως η απόφαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου, η οποία -κατά τις πληροφορίες είναι ομόφωνη- δεν έχει φτάσει ακόμα στο Ηράκλειο. Κατά συνέπεια δεν έχουν γίνει γνωστοί και οι λόγοι για τους οποίους δίνεται στους γιατρούς αυτούς το δικαίωμα να επιστρέψουν στα καθήκοντα τους.

Εντύπωση πάντως προκαλεί και το γεγονός ότι ο Διοικητής του τοπικού ΕΟΠΥΥ , Δημήτρης Φραγκουλάκης είναι απών από όλη αυτή την εξέλιξη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Αγρίνιο:Εκρήξεις και άγριο ξύλο με καδρόνια μεταξύ κατοίκων και τσιγγάνων!

Εύβοια:Θάνατος με αναμμένη τη μηχανή -Στο πένθος ένα ολόκληρο χωριό!

Αγρίνιο: Παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε τον 2χρονο ξάδερφό του!

Αχαϊα: ”Πότε περίμενες παλιοτόμαρο να μου πεις ότι έχεις ερωμένη”;

Ηράκλειο: Οι τραγικές συμπτώσεις που έφερε στο φως το μακελειό στον Προφήτη Ηλία!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε