Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Κρήτη: Ξανά στο δικαστήριο ο 40χρονος που… τα έφτιαξε με την ετεροθαλή αδερφή του!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο λόγος για τον άνδρα που το 2009 δημιούργησε ερωτική σχέση με την ετεροθαλή αδερφή του, η οποία τότε ήταν 14 ετών!

Όπως διαβάζουμε στο CretaLive ο 40χρονος που έμενε στην Αθήνα,
το 2008 επισκέφθηκε την Κρήτη για να γνωριστεί καλύτερα με τα παιδιά του πατέρα του από το δεύτερό γάμο του
και να συσφίξει τους οικογενειακούς δεσμούς.

Τότε, σε ηλικία 36 ετών, γνώρισε τη 14χρονη ετεροθαλή αδερφή του, με την οποία δημιούργησε σχέση.
Μάλιστα στα γενέθλιά της, η κοπέλα έφυγε μαζί του στην Αθήνα,
ενώ μετά από πολλές αναζητήσεις, η οικογένειά της τη βρήκε σε μία γκαρσονιέρα στο Ηράκλειο, την οποία είχε ενοικιάσει ο αδερφός της.
Η μητέρα του κοριτσιού μήνυσε τον 36χρονο, ενώ το κορίτσι αρχικά ισχυρίστηκε ότι τον ακολούθησε εκούσια, ενώ κατόπιν άλλαξε γνώμη και ζήτησε την ποινική του δίωξη.

Ο 40χρονος, σήμερα, καταδικάστηκε πρωτόδικα από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για αποπλάνηση ανηλίκου που έχει συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας του, αρπαγή ανήλικης για μεταχείρισή της σε ακολασία και αιμομιξία, ενώ του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.
Ωστόσο αν και η μέγιστη ποινή που προβλέπεται, με την αναγνώριση του ελαφρυντικού είναι τα 6 χρόνια, το ελαφρυντικό δεν υπολογίστηκε, με αποτέλεσμα να ληφθεί υπόψη ως μέγιστη ποινή τα 10 χρόνια, κι έτσι στον άνδρα επιβλήθηκε ποινή 9 χρόνων και 6 μηνών.

Σήμερα, η υπόθεση εκδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό, όμως δεν εμφανίστηκε ούτε η ανήλικη, ούτε η μητέρα της. Στην απολογία του, ο 40χρονος, σήμερα, αποδέχτηκε τα πάντα, εκτός από τα περί σχέσης με τη βία. Είπε ότι την ερωτεύτηκε, αν και γνώριζε ότι ήταν λάθος. Μετά το 2009, οπότε συνελήφθη, δεν είχε καμία επαφή με την κοπέλα, η οποία δεν τον επισκέφθηκε ποτέ στη φυλακή. Ερωτώμενος, μάλιστα, τί σκοπεύει να κάνει αν αποφυλακιστεί, είπε πως θα προσέχει τη μητέρα του που είναι άρρωστη και τα βράδια θα πηγαίνει στην ιχθυόσκαλα, μήπως κάνει κανένα μεροκάματο.

Η ποινή του μειώθηκε σε 5 έτη και 6 μήνες, ενώ σύμφωνα με το δικηγόρο υπεράσπισής του, Βαγγέλη Στρατουδάκη, έχοντας ο 40χρονος κάνει και κάποια μεροκάματα στις φυλακές Τρίπολης, έχει πλέον συμπληρώσει το χρονικό διάστημα της κράτησης και μπορεί να υποβάλλει αίτηση για υφ’ όρων απόλυση.

Διαβάστε ακόμα:

Ηράκλειο: Στη φυλακή 38χρονος γιατί είχε ερωτική σχέση με τη 14χρονη ετεροθαλή αδερφή του!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε