Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Κρήτη: Κτηνοτρόφος και εργάτης κατηγορούνται για την καταστροφή στη Βιάννο

Κρήτη: Κτηνοτρόφος και εργάτης κατηγορούνται για την καταστροφή στη Βιάννο
Στον Εισαγγελέα ο κτηνοτρόφος και ο εργάτης το με την κατηγορία του εμπρησμού εκ προθέσεως στο Χόνδρο θα βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης. Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στη Βιάννο. Λιγοστεύουν οι αναζωπυρώσεις
Στη Δικαιοσύνη παραπέμπονται, σήμερα, ο 32χρονος κτηνοτρόφος και ο Πακιστανός που έχει στη δούλεψή του, με την κατηγορία του εμπρησμού εκ προθέσεως, στο Χόνδρο.
 
Οι δύο άνδρες αναγνωρίστηκαν, χθες, από τον πιλότο του πυροσβεστικού ελικοπτέρου που διέκρινε τους άνδρες με το μαύρο αυτοκίνητο του 32χρονου σε σημεία, όπου κατόπιν εκδηλώθηκε πυρκαγιά. Ωστόσο τους λόγους για τους οποίους βρέθηκαν εκεί, αλλά και πιθανή εμπλοκή τους στην πυρκαγιά θα κληθεί να διαλευκάνει η Δικαιοσύνη.
 
Σύμφωνα με το cretalive.gr ο 32χρονος κτηνοτρόφος είναι κάτοικος της περιοχής ενώ ο Πακιστανός – τον οποίο ο 32χρονος απασχολούσε παράνομα, καθώς ο αλλοδαπός βρίσκεται παράνομα στη χώρα – εργαζόταν για λογαριασμό του κτηνοτρόφου.
 

Το πρωί της Τετάρτης βρήκε τη πυρκαγιά στη Βιάννο υπό μερικό έλεγχο, με τις αναζωπυρώσεις ολοένα να μειώνονται. Στο σημείο έχουν παραμείνει οχήματα από το νομό Ηρακλείου, 10 στον αριθμό, με 20 άνδρες, ενώ παραμένει και ένα πεζοπόρο τμήμα 8 ατόμων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κρήτη:”Ζούμε το δεύτερο ολοκαύτωμα στη Βιάννο” – Συλλήψεις για εμπρησμό!

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στη Ρόδο – Υπόνοιες για εμπρησμό

Κόλαση φωτιάς στη μαρτυρική Βιάννο – Τραυματισμοί, καταστροφές και ξύλο ανάμεσα σε κατοίκους και πυροσβέστες!

Κρήτη: Αιματηρό επεισόδιο στη Βιάννο – Τους πυροβόλησε γιατί βιντεοσκοπούσαν την φωτιά

Κόλαση φωτιάς στη Βιάννο – Εκκενώθηκαν οικισμοί

 


Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε